28 cm akvarie armatur
3W LED, hvit/blå, med sugekopper, IP67

Aqua-tube.28cm.3W

28 cm LED akvarie belysning 3W.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.



Effektiv og Stilfull Akvariebelysning

Oppgrader ditt akvarium med denne elegante og energieffektive 28 cm akvarie armatur. Designet for å fremheve skjønnheten i ditt undervannsmiljø, tilbyr denne armaturen 3W LED lys som kombinerer funksjonalitet med estetikk.

Høy Lysytelse

Med en lysstyrke på 180 lumen og en lysspredning på 180 grader, gir denne armaturen en jevn og bred dekning som sikrer at hver del av akvariet ditt blir godt opplyst. Den balanserte kombinasjonen av hvit og blå belysning simulere naturlige lysforhold, noe som er ideelt for å støtte veksten av planter og skape et trivelig miljø for akvariets innbyggere.

Holdbarhet og Kvalitet

Dette produktet utnytter LED av høyeste kvalitet som sikrer en levetid på opptil 50.000 timer. Denne pålitelige belysningen gir minimal reduksjon i lysstyrke over tid, takket være en profesjonell og pålitelig driver samt god kjøling. Kombinasjonen av kvalitetsmateriale og teknologi gir en solid investering for langvarig bruk.

Sikkerhet og Praktisk Konstruksjon

Utformet med IP67-klassifisering, er denne akvariearmaturen vannbestandig. Dette gjør den egnet for bruk i fuktige omgivelser, men den er ikke ment for nedsenking under vann over lengre tid. Det følger med sugekopper, noe som gjør det enkelt å montere og flytte produktet etter behov.

Enkel Installasjon

  • Effekt: 3W
  • Strømforsyning: Må kobles til 230V
  • Integrert lyskilde: Forenkler installasjonen ved å eliminere behovet for separate lyskilder

Den integrerte designen og brukervennlige installasjonen gir en problemfri opplevelse for akvarieentusiaster i alle aldre og erfaringsnivåer.

Med denne 28 cm akvarie armatur, kan du skape et levende og behagelig miljø for både planter og akvatiske livsformer i ditt akvarium. Opplev fordelene av moderne LED-teknologi som sikrer effektiv bruk av energi, samtidig som det gir et lyssterkt og naturlig utseende til saltvanns- eller ferskvannsmiljøer.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

171,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke180 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner