28 cm akvarie armatur
3W LED, hvit/blå, med sugekopper, IP67

Aqua-tube.28cm.3W

28 cm LED akvarie belysning 3W.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.28 cm akvarie armatur, 3W LED, hvit/blå, med sugekopper, IP68

Data om produktet:

Effekt: 3W.

Må kobles til 230V forsyning

Denne akvarie armaturen er designet for å gi et kraftig og jevnt lys i akvariet ditt. Med en effekt på 3W sikrer den god belysning for dine vannplanter og fisk. Produktet er enkelt å installere og må kobles til en 230V strømkilde.

Med en lysstyrke på 180 lumen og en høy lysspredning på 180 grader gir denne armaturen en jevn fordeling av lyset i hele akvariet. Du kan være trygg på at dine planter og fisk vil få tilstrekkelig med lys for deres vekst og trivsel.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Du kan derfor være sikker på at denne armaturen vil vare lenge og gi deg pålitelig lys i mange år fremover. Produktet har også en profesjonell og pålitelig driver som bidrar til en stabil og optimal lysytelse.

Med en IP68-klassifisering er denne armaturen vanntett og kan være under vann opp til 1 meters dybde. Dette gjør den ideell for bruk i akvarier hvor den kan være nedsenket i vann uten problemer. Du kan være trygg på at denne armaturen vil tåle de våte forholdene i akvariet.

Armaturen leveres med sugekopper som gjør det enkelt å feste den på innsiden av akvariet. Den har også en integrert lyskilde, så du trenger ikke å kjøpe ekstra lyskilder eller pærer.

Denne 28 cm akvarie armaturen med 3W LED-lys i hvit/blå utførelse er et pålitelig og holdbart valg for å belyse ditt akvarium. Med sin lange levetid og vanntette design kan du være sikker på at den vil gi deg den ønskede belysningen i lang tid.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

206,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke180 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner