57 cm akvarie armatur
6W LED, hvit/blå, med sugekopper, IP67

Aqua-tube.57cm.6W

57 cm LED akvarie belysning 6W.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.Data om produktet:

  • Effekt: 6W
  • Må kobles til: 230V forsyning
  • Lysstyrke: 360 lumen
  • Lysspredning: 180 grader

Denne 57 cm akvarie armaturen er utstyrt med en kraftig 6W LED-lys. Armaturen har en kombinasjon av hvitt og blått lys som skaper en behagelig atmosfære i akvariet.

Armaturen er enkel å installere og festes enkelt med sugekopper. Den kan kobles til en standard 230V forsyning. Med en lysstyrke på 360 lumen og en bred lysspredning på 180 grader, gir den en jevn fordeling av lys i akvariet.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer denne armaturen en lang og pålitelig drift. Den har en forventet levetid på opptil 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Armaturen er utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver, samt god kjøling for å sikre optimal ytelse og lang levetid.

Armaturen er IP67 vannbestandig, noe som betyr at den tåler fuktighet og sprut, men den kan ikke være under vann i lengre tid. Dette gjør den egnet for bruk i akvariemiljøer.

Armaturen kommer med en integrert lyskilde, slik at det ikke er behov for å kjøpe separate lyspærer. Dette gjør den praktisk og enkel å bruke.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

264,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke360 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner