37 cm RGB akvarie armatur
4W LED, med sugekopper, IP67

Aqua-tube.RGB.37cm.4W

LED akvarie belysning 4W.

RGB med 16 farger.
CR2025 knappebatteri for fjernkontrollen følger ikke med.37 cm RGB akvarie armatur, 4W LED, med sugekopper, IP68

Denne RGB akvarie armaturen er designet for å gi deg fantastisk belysning i ditt akvarium. Med en effekt på 4W og en lysstyrke på 240 lumen, vil denne armaturen skape en levende og fargerik atmosfære i akvariet ditt. Det er enkelt å montere armaturen takket være de medfølgende sugekoppene.

For å bruke denne armaturen, må den kobles til en 230V strømforsyning. Dette gir kraften som trengs for å drive LED-lyset og sikrer at det fungerer stabilt og pålitelig. Med en høy lysspredning på 180 grader, vil lyset bli jevnt fordelt i hele akvariet, slik at ingen områder blir oversett.

Denne armaturen benytter seg av LED-lys av høyeste kvalitet, som sikrer en lang og sikker drift i opptil 50.000 timer. Dette betyr at du kan nyte den vakre belysningen i lang tid uten å bekymre deg for å måtte bytte ut lyspærene. LED-lyset gir minimal reduksjon i lysstyrke over tid, så du kan være sikker på at belysningen vil være like strålende som den var da du først installerte den.

Produktet er IP68-klassifisert, noe som betyr at det er vanntett og trygt å bruke under vann. Det er egnet for dybder på opptil 1 meter. Dette gjør det ideelt for akvarier der det er behov for belysning under vannoverflaten. Du kan være trygg på at denne armaturen vil tåle vannet og fortsette å fungere som normalt.

Denne armaturen leveres med en integrert lyskilde, slik at du ikke trenger å kjøpe ekstra lyspærer. Alt du trenger for å komme i gang er inkludert i pakken. Med den profesjonelle driveren og god kjøling kan du være sikker på at armaturen vil ha en lang levetid og fortsette å lyse opp ditt akvarium i årene som kommer.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Populære tilleggskjøp:
- CR2025 5-pak AgfaPhoto knappebatteri - Lithium, 3V

Mer informasjon

305,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGB
DimbarNei
Lysstyrke240 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner