53-73cm akvarie armatur
14W LED, hvit/blå, justerbar

Aqua-slide.53cm.14w

14W LED akvarie belysning.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.
Lyset består av 7000K hvit lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere planteveksten.53-73cm akvarie armatur, 14W LED, hvit/blå, justerbar

Denne akvarie armaturen er perfekt for å gi riktig belysning til ditt akvarium. Med en effekt på 14W og mulighet for tilkobling til 230V strømforsyning, kan du være sikker på at lyset vil være sterkt og stabilt.

Armaturen har en lysstyrke på 1120 lumen, som gir god belysning til akvariet ditt. Lyset har en bred lysspredning på 120 grader, noe som sikrer en jevn fordeling av lyset i hele akvariet.

En av fordelene med denne armaturen er at den bruker LED-lys av høyeste kvalitet. Dette sikrer ikke bare en lang levetid på opp til 50 000 timer, men også minimal reduksjon i lysstyrke over tid. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver, samt god kjøling, kan du forvente at denne armaturen vil vare lenge.

Armaturen har en grad av beskyttelse på IP44, noe som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør den ideell for bruk i et fuktig miljø som et akvarium. Du kan trygt bruke denne armaturen uten å bekymre deg for fuktighetsskader eller kortslutninger.

En annen praktisk funksjon med denne armaturen er at den kommer med en integrert lyskilde. Dette betyr at du ikke trenger å kjøpe og installere lyspærer separat. Alt du trenger følger med i armaturen, og du kan enkelt montere den i akvariet ditt.

Med denne 53-73cm akvarie armaturen, kan du være sikker på at du får både riktig belysning og en lang og pålitelig driftstid. Den justerbare funksjonen gjør det enkelt å tilpasse lyset etter dine behov. Så hvorfor ikke gi akvariet ditt et oppgradering med denne praktiske og pålitelige armaturen?Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

395,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 30-32 dager


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke1120 lumens
Spredning120 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk14w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner