53-73cm akvarie armatur
14W LED, hvit/blå, justerbar

Aqua-slide.53cm.14w

14W LED akvarie belysning.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.
Lyset består av 7000K hvit lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere planteveksten.Denne akvariearmaturen er en pålitelig og kraftfull løsning for å gi fisken din den perfekte belysningen den trenger for å trives. Med en effekt på 14W og en lysstyrke på 1120 lumen, er denne armaturen i stand til å gi et sterkt og jevnt lys over hele akvariet ditt. Den høye lysspredningen på 120 grader sørger for at lyset spres jevnt ut over hele akvariet, og gir fiskene dine den optimale belysningen de trenger for å trives og vokse.


Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, er denne armaturen designet for å ha en lang og sikker driftstid på opptil 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke over tid. Dette gjør at du kan være trygg på at armaturen vil holde seg pålitelig og effektiv i lang tid fremover. I tillegg er armaturen utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, som bidrar til å forlenge levetiden og sikre optimal ytelse.


Denne akvariearmaturen er utformet med tanke på kvalitet og holdbarhet. Med en IP44-klassifisering tåler den både fuktig luft og vannsprut på fronten, noe som gjør den til et pålitelig og trygt valg for akvariet ditt. Armaturen er også utstyrt med en integrert lyskilde, som gjør installasjonen og bruk av produktet enkelt og praktisk.


Alt i alt er denne akvariearmaturen en pålitelig og kraftfull løsning for å gi fisken din den optimale belysningen den trenger for å trives og vokse. Med en effekt på 14W, en lysstyrke på 1120 lumen, og en lang og sikker driftstid på opptil 50.000 timer, kan du være trygg på at denne armaturen vil gi deg optimal ytelse og pålitelighet i lang tid fremover.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

534,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke1120 lumens
Spredning120 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk14w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner