18 cm RGB akvarie armatur
2W LED, med sugekoppper, IP67

Aqua-tube.RGB.18cm.2W

18 cm RGB LED akvarie belysning 2W.

RGB med 16 farger.

CR2025 knappebatteri for fjernkontrollen følger ikke med.



Oppgrader Akvariet Ditt med RGB Akvarie Armatur

Forsterk skjønnheten i akvariet ditt med denne innovative 18 cm RGB akvarie armaturen. Dette LED-lysarmaturet er designet for å forbedre opplevelsen din ved å gi optimale lysforhold for både planter og fisk. Den er enkel å installere og passer alle typer akvarier takket være det smarte sugekoppdesignet.

Imponerende Belysning

Med en lysstyrke på 120 lumen og en lysspredning på 180 grader, gir denne armaturen en jevn og klar belysning som dekker hele akvariet ditt. Uansett plassering, vil du kunne nyte et blendende spekter av farger som fyller vannmiljøet ditt.

Holdbar LED-teknologi

Dette produktet benytter LED av høyeste kvalitet og gir en driftsikker ytelse opptil 50.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke. Det betyr at du kan nyte stabil og klar belysning i mange år fremover. Den profesjonelle og pålitelige driveren sikrer at komponentene holder seg kalde, noe som ytterligere forlenger levetiden.

Sikker og Vanntett

Klokket til en imponerende IP68-klassifisering, kan denne akvarie armaturen trygt plasseres under vann opp til 1 meters dybde, noe som gjør den til et sikkert valg for alle typer akvariumsmiljøer. Du trenger ikke bekymre deg for vannskader eller elektriske utfordinger.

Praktisk Bruk og Installering

Utstyrt med integrert lyskilde og sugekopper, monteres lysarmaturen enkelt i akvariet, slik at du kan oppnå ønsket belysning uten problemer. Koble den til en 230V forsyning og du er klar til å transformere ditt undervannsmiljø.

  • Effekt: 2W
  • Lysstyrke: 120 lumen
  • Lysvinkel: 180 grader
  • Levetid: Opptil 50.000 timer
  • Vanntett klassifisering: IP68
  • Strømforsyning: 230V
  • Dimensjoner: 18 cm lengde

Å investere i denne RGB akvarie armaturen betyr ikke bare å skape et levende og farget innsjølandskap, men også å sørge for at fiskene og plantene dine har lysforhold som fremmer vekst og trivsel. Opplev hvordan denne belysningen kan forandre rommet ditt, og gi akvariet den oppmerksomheten det fortjener.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Populære tilleggskjøp:
- CR2025 5-pak AgfaPhoto knappebatteri - Lithium, 3V

Mer informasjon

210,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGB
DimbarNei
Lysstyrke120 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner