62 cm RGB akvarie armatur
7W LED, med sugekoppper, IP67

Aqua-tube.RGB.62cm.7W

62 cm RGB LED akvarie belysning 7W.

RGB med 16 farger.
CR2025 knappebatteri for fjernkontrollen følger ikke med.62 cm RGB akvarie armatur, 7W LED, med sugekoppper, IP68

Dette akvarie armaturet er designet spesielt for akvarier og har en lengde på 62 cm. Den bruker en kraftig 7W LED som gir en høy lysstyrke på 420 lumen. Med en bred lysspredning på 180 grader, sikrer den en jevn fordeling av lyset i hele akvariet.

Armaturet må kobles til en 230V strømforsyning for å fungere. Det er utstyrt med sugekopper som gjør det enkelt å feste den i akvariet på ønsket sted.

LED-lyskilden som brukes i dette produktet er av høyeste kvalitet, og sikrer en lang og pålitelig drift opp til 50.000 timer. Det betyr at du kan nyte godt av det klare og lyse lyset i akvariet ditt i mange år, uten å bekymre deg for at lysstyrken reduseres. Den profesjonelle og pålitelige driveren og god kjøling bidrar også til å forlenge produktets levetid.

Armaturet er IP68-sertifisert, noe som betyr at det er helt vanntett. Du kan trygt bruke den under vann på opptil 1 meters dybde, uten å bekymre deg for vannskader eller kortslutning.

Dette armaturet kommer med en integrert lyskilde, slik at du ikke trenger å kjøpe eller erstatte lyspærer separat. Du får alt du trenger i ett praktisk og pålitelig produkt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Populære tilleggskjøp:
- CR2025 5-pak AgfaPhoto knappebatteri - Lithium, 3V

Mer informasjon

362,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGB
DimbarNei
Lysstyrke420 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner