93-113cm akvarie armatur
26W LED, hvit/blå, justerbar

Aqua-slide.93cm.26w

26W LED akvarie belysning.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.
Lyset består av 7000K hvit lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere planteveksten.



Justerbar LED Akvarie Armatur for Optimal Belysning

Oppgrader ditt akvarie med denne justerbare LED armaturen som gir både stil og funksjonalitet. Egnet for akvarier med en lengde mellom 93-113 cm, denne belysningsløsningen kombinerer ytelse med et elegant design.

Med en effekt på 26W og tilkobling til 230V forsyning, leverer denne armaturen en kraftig og energieffektiv belysning. Den har en lysstyrke på 2080 lumen og en høy lysspredning på 120 grader, noe som sikrer en jevn og bred fordeling av lyset over hele akvariet.

Langvarig og Effektiv LED Teknologi

Drevet av LED av høyeste kvalitet, garanterer dette produktet en lang og sikker driftstid på opptil 50.000 timer. Det betyr minimal reduksjon i lysstyrken over tid, slik at fiskene og plantene dine alltid vil være godt opplyst. Kombinasjonen av en profesjonell driver og effektiv kjøling sikrer en høy levetid og pålitelig ytelse.

Med IP44-grad i vann- og støvbeskyttelse, er armaturen designet for å tåle fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør den ideell for bruk i akvariemiljøer hvor fuktighet kan være et problem.

Enkel Montering og Integrert Lyskilde

Med en integrert lyskilde, krever armaturen minimal installasjonstid og vedlikehold. Det er den perfekte løsningen for både erfarne akvarieentusiaster og nybegynnere som ønsker å skape det ideelle miljøet for deres akvatiske liv.

  • Effekt: 26W
  • Lysstyrke: 2080 lumen
  • Lysspredning: 120 grader
  • Levetid: Opp til 50.000 timer
  • Beskyttelse: IP44
  • Justérbar lengde: 93-113 cm
  • Tilkobling: 230V forsyning

Dette armaturet gir deg muligheten til å fremheve den naturlige skjønnheten og fargene i akvariet ditt, samtidig som du gir et sunt og opplyst habitat for dine akvatiske venner. Med sin pålitelige og effektive drift, er dette et uunnværlig tillegg til ethvert moderne akvarie.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

701,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke2080 lumens
Spredning120 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk26w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner