93-113cm akvarie armatur
26W LED, hvit/blå, justerbar

Aqua-slide.93cm.26w

26W LED akvarie belysning.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.
Lyset består av 7000K hvit lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere planteveksten.Denne akvarie armaturen er perfekt for både nybegynnere og erfarne akvarister. Med en effekt på 26W og en lysstyrke på 2080 lumen, gir den et sterkt og klart lys som vil gi en fantastisk utsikt til ditt akvarium. Den har også en høy lysspredning på hele 120 grader, som gir en jevn fordeling av lyset i hele akvariet, og vil gi en naturlig og sunn vekst for dine planter og fisk.


Denne armaturen bruker LED av høyeste kvalitet, som sikrer en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette betyr at du vil ha en pålitelig og langvarig belysning til ditt akvarium, og du vil ikke trenge å bytte lyskilder så ofte.


Armaturen kommer med en profesjonell og pålitelig driver, som sikrer en stabil og jevn strømtilførsel til LED-lyskildene. Dette er en viktig faktor for å sikre at lyskildene har en lang levetid og for å unngå skader på elektroniske komponenter.


For å opprettholde en optimal driftstemperatur, har armaturen også en god kjøling, som sikrer at LED-lyskildene ikke overopphetes. Dette er viktig for å sikre en lang levetid på produktet, og for å opprettholde lysstyrken på LED-lyskildene.


Armaturen er også IP44-sertifisert, som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør den ideell for bruk i akvarier, da det er en høy luftfuktighet og risiko for vannsprut.


Til slutt, armaturen kommer med en integrert lyskilde, som betyr at du ikke trenger å kjøpe separate lyskilder. Dette gjør det enkelt og praktisk å installere armaturen i ditt akvarium.


Alt i alt, er denne 93-113cm akvarie armaturen en pålitelig og langvarig belysningsløsning for ditt akvarium. Med høy kvalitet LED-lyskilder og en pålitelig driver, kan du være trygg på at du vil ha en jevn og stabil belysning til ditt akvarium i mange år fremover.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

879,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke2080 lumens
Spredning120 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk26w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner