V-Tac 100W LED gatelys
Samsung LED chip, Ø60mm, IP65, 135lm/w

Til belysning av bygninger, parker, veje, gater, lekeplasser, lysløyper, parkeringsplass, oppkjørselen, gården, privat vei, hoppbakker eller slalombakker.

120lm/w.Energibesparende gatelys med høy lysstyrke og jevn fordeling av lys

Detne gatelyset fra V-Tac er utstyrt med den populære Samsung LED-chipen og er designet for å gi effektiv belysning utendørs. Med en effekt på 100W og en lysstyrke på hele 13500 lumen, er dette gatelyset ideelt for å lys opp store områder på en energibesparende måte.

En av de fremste fordelene ved dette produktet er den høye lysspredningen på 110 grader. Dette sikrer en jevn fordeling av lyset, og eliminerer mørke områder eller skygger. Enten det er en gate, parkeringsplass eller et annet offentlig sted, vil dette gatelyset gi klar og tydelig belysning over et stort område.

Med Samsung LED chipen kan du være trygg på at du får den beste kvaliteten på lyset. Denne LED-chipen er kjent for sin pålitelighet og effektivitet, og sikrer at gatelyset kan fungere i opptil 30 000 timer uten signifikant reduksjon i lysstyrken. Produktet er også utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver, som bidrar til ytterligere stabilitet og holdbarhet.

Dette gatelyset er tilgjengelig i to forskjellige fargetoner: Nøytral hvit (4000K) og Kald hvit (6400K). Nøytral hvit fargetone er ideell for arbeidsmiljøer, da den gir et naturlig lys uten blå eller gule toner. Kald hvit fargetone gir derimot et kjølig lys med et blåaktig skjær, og er ofte brukt til spesielle applikasjoner som lakkeringshaller og akvarier.

Med en dimensjon på 260 x 535 x 64 mm og en hul størrelse på 60 mm, er dette gatelyset enkelt å installere på de fleste utendørsområder. IP65-klassifiseringen sikrer at det er vanntett og tåler både vannsprut og regn. Productet kommer med integrert lyskilde, og produsenten gir en generøs 5 års garanti for å sikre kundetilfredshet.

Dette V-Tac 100W LED gatelys er et pålitelig og energieffektivt valg for belysning av utendørsområder. Med sin høye lysstyrke, jevn fordeling av lys og lang levetid, vil det gi en trygg og behagelig belysning i mange år framover.
Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Ies
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

1 480,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarNei
Lysstyrke13500 lumens
Spredning110 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk100w
SpenningsintervallAC:85-265V, 50/60Hz
EnergiklasseD (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde535 mm.
Bredde260 mm.
Dybde64 mm.
Hullstørrelse60 mm.
MaterialeAluminium