92 cm akvarie armatur
9W LED, hvit/blå, med sugekopper, IP67

Aqua-tube.92cm.9W

92 cm LED akvarie belysning 9W.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.92 cm akvarie armatur, 9W LED, hvit/blå, med sugekopper, IP68

Denne akvarie armaturen er designet for å gi deg et perfekt lysmiljø for ditt akvarium. Med en lengde på 92 cm og en effekt på 9W, vil den lyse opp akvariet ditt på en fantastisk måte.

Armaturen må kobles til en 230V strømkilde for å fungere. Med en lysstyrke på 540 lumen og en høy lysspredning på 180 grader, vil lyset jevnt fordeles i hele akvariet. Dette gir optimale lysforhold for din vannliv.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, har armaturen en forventet levetid på opptil 50.000 timer. Du kan derfor stole på at den vil fungere lenge, med minimal reduksjon i lysstyrken over tid. Den profesjonelle og pålitelige driveren samt god kjøling bidrar også til å forlenge produktets levetid.

Armaturen har en IP68-klassifisering, som betyr at den er vanntett og kan tåle å være under vann opp til 1 meters dybde. Dette gjør den ideell for bruk i akvarier, da den vil tåle fuktighet og vannsprut uten problemer.

Produktet leveres med en integrert lyskilde, noe som gjør installasjonen enklere og mer praktisk for deg.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

448,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 17-19 dager


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke540 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner