92 cm akvarie armatur
9W LED, hvit/blå, med sugekopper, IP67

Aqua-tube.92cm.9W

92 cm LED akvarie belysning 9W.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.Egenskaper:

Denne 92 cm akvarie armaturen er utstyrt med et kraftig 9W LED-lys som gir en blendende hvit/blå lysfarge. Armaturen kommer med sugekopper som gjør det enkelt å montere den på akvariet. Med en IP67 rating er den vannbestandig, men man bør unngå at den er under vann i lengre perioder.

Lysstyrke og spredning: Denne armaturen har en imponerende lysstyrke på 540 lumen, som gir en jevn og godt fordelt belysning til akvariet ditt. Med en bred lysspredning på 180 grader, vil lyset dekke en stor del av akvariet og skape en flott visuell effekt.

Lang levetid: Dette produktet er konstruert med bruk av LED av høyeste kvalitet. Dette sikrer ikke bare en behagelig belysning, men også en langvarig og sikker drift. Med et forventet levetid på opptil 50 000 timer kan du være trygg på at dette produktet vil gi deg mange års bekymringsfri bruk.

Sikker og pålitelig: Armaturen er nøye utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver, samt god kjøling. Dette bidrar til å sikre at produktet fungerer optimalt og forhindrer overoppheting. Med minimal reduksjon i lysstyrken over tid kan du være sikker på at belysningen vil være konsekvent og strålende.

Kompatibilitet: Denne armaturen er laget for å bli koblet til 230V strømforsyning, noe som gjør den enkel å installere og bruke. Du kan trygt koble den direkte til strømmen uten problemer.

Integrert lyskilde: Armaturen kommer med en integrert lyskilde, så det er ikke behov for å kjøpe separate lyspærer. Dette gjør installasjonen enklere og mer praktisk.

Ta din akvariebelysning til et nytt nivå med denne 92 cm akvarie armaturen. Utforsk det fascinerende lyset som den skinner på dine akvariebeboere og skap et flott visuelt uttrykk i akvariet ditt. Med sin høye kvalitet og slitestyrke, vil denne armaturen gi deg mange år med glitrende belysning.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

362,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke540 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner