71 cm akvarie armatur
8W LED, hvit/blå, med sugekoppper, IP67

Aqua-tube.71cm.8W

71 cm LED akvarie belysning 8W.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.Produktbeskrivelse:

Denne 71 cm akvarie armaturen med 8W LED-lys er et flott tillegg til ditt akvarium. Den har en hvit/blå farge som gir en behagelig atmosfære for dine fisk og planter.

Med en effekt på 8W er denne armaturen energieffektiv og miljøvennlig. Den er enkel å installere og trenger bare å kobles til en 230V strømforsyning.

Armaturen har en lysstyrke på 480 lumen og en bred lysspredning på 180 grader, noe som sikrer en jevn fordeling av lyset i akvariet. Dette skaper optimale lysforhold for dine akvariebeboere.

Den bruker LED av høyeste kvalitet, noe som garanterer en lang og pålitelig driftstid på opptil 50.000 timer. LED-lyset har minimal reduksjon i lysstyrke over tid, og kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, sikrer dette produktet lang levetid.

Denne armaturen har en IP67-rating, som betyr at den er vannbestandig. Den kan tåle fuktighet og sprut, men den skal ikke være under vann i lengre tid. Dette gjør den trygg å bruke i et akvariemiljø.

Produktet leveres med sugekopper, som gjør det enkelt å montere armaturen på innsiden av akvariet. Dette sikrer at den holdes på plass og gir deg full kontroll over plasseringen.

Med sin integrerte lyskilde er denne armaturen praktisk og enkel å bruke. Du trenger ikke å kjøpe og installere separate lysrør eller pærer.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

318,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke480 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner