48 cm akvarie armatur
5W LED, hvit/blå, med sugekopper, IP67

Aqua-tube.48cm.5W

48 cm LED akvarie belysning 5W.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.Produktbeskrivelse

Dette 48 cm akvarie armaturet er en perfekt løsning for å gi optimal belysning til ditt akvarium. Med en effekt på 5W og en lysstyrke på 300 lumen, gir dette armaturet et lyst og behagelig lys til akvariet ditt.

Armaturet er enkelt å installere og må kobles til en 230V forsyning for å fungere. Det er også utstyrt med sugekopper som gjør det enkelt å feste det til akvariet.

En av de viktigste egenskapene til dette armaturet er dets høye lysspredning på 180 grader, som sikrer en jevn fordeling av lyset i akvariet. Dette er viktig for å sikre at alle områder av akvariet får tilstrekkelig belysning.

LED-lampene som brukes i dette armaturet er av høyeste kvalitet, noe som sikrer en lang og sikker driftstid på opptil 50.000 timer. Disse LED-lampene har minimal reduksjon i lysstyrke over tid, slik at du kan være trygg på at de gir konsekvent og pålitelig belysning til akvariet ditt.

Dette armaturet er også utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver, samt god kjøling, noe som bidrar til en lang levetid på produktet.

Produktet har en IP67-klassifisering, som betyr at det er vannbestandig. Dette betyr at det kan tåle en viss mengde vannsprut, men det kan ikke være under vann i lengre tid.

Armaturet kommer også med en integrert lyskilde, noe som gjør det enkelt å installere og bruke uten behov for ekstra lyskilder.

Viktige egenskaper:

  • Effekt: 5W
  • Lysstyrke: 300 lumen
  • Lysspredning: 180 grader
  • Driftstid: Opptil 50.000 timer
  • IP-klassifisering: IP67
  • Med sugekopper
  • Må kobles til 230V forsyning
  • Med integrert lyskilde

Dette 48 cm akvarie armaturet er det perfekte valget for å gi din fisk og planter et vakkert og lyst miljø. Bestill i dag og nyt den langvarige og pålitelige belysningen dette armaturet gir.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

230,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke300 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner