48-70 cm akvarie armatur
11W LED, hvit/blå, justerbar

Aqua-extend.48-70cm.11w

11W LED akvarie belysning.

For akvarier mellom 48-70 cm.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.48-70 cm akvarie armatur, 11W LED, hvit/blå, justerbar

Denne akvarie armaturen er designet for å gi optimal belysning til ditt akvarium. Med en effekt på 11W og mulighet for tilkobling til 230V, kan du være sikker på at den vil gi tilstrekkelig lysstyrke og energieffektivitet.

Med en lysstyrke på 880 lumen og en høy lysspredning på 120 grader, vil dette armaturet gi en jevn fordeling av lys i akvariet ditt.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, er denne armaturen laget for å sikre en lang og pålitelig driftstid på opptil 50.000 timer. Den minimale reduksjonen i lysstyrken over tid vil sørge for at ditt akvarium fortsatt får den optimale belysningen det trenger.

Armaturen har en profesjonell og pålitelig driver samt god kjøling, noe som bidrar til å forlenge produktets levetid og sikre at det fungerer feilfritt over tid.

Med en IP44-klassifisering, kan dette armaturet tåle fuktig luft og vannsprut på fronten. Du kan derfor være trygg på at det vil være egnet for bruk i nærheten av et vannmiljø som et akvarium.

Armaturen har også integrert lyskilde, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å kjøpe og bytte ut lyspærer. Det gir en enkel og praktisk løsning for belysning i ditt akvarium.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

805,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke880 lumens
Spredning120 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk11w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner