48-70 cm akvarie armatur
11W LED, hvit/blå, justerbar

Aqua-extend.48-70cm.11w

11W LED akvarie belysning.

For akvarier mellom 48-70 cm.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.Denne 48-70 cm akvarie armaturen er en perfekt løsning for å gi et optimalt lysmiljø i ditt akvarium. Med en effekt på 11W og en tilkobling til 230V forsyning, vil denne armaturen gi deg den nødvendige lysstyrken du trenger for å holde dine akvarieplanter og fisk friske og sunne.


Armaturen har en lysstyrke på 880 lumen og en høy lysspredning på 120 grader, noe som gir en jevn fordeling av lyset i hele akvariet. Dette er spesielt viktig for å unngå skyggefulle områder som kan føre til at noen planter ikke får nok lys, noe som kan føre til at de visner og dør.


Med LED av høyeste kvalitet vil denne armaturen gi deg en lang og sikker drift på opptil 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette gjør armaturen både kostnadseffektiv og miljøvennlig.


Armaturen er utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, noe som sikrer at produktet vil ha en lang levetid. Med en IP44-sertifisering tåler denne armaturen fuktig luft og vannsprut på fronten, noe som gjør den perfekt for bruk i akvarier.


Med en integrert lyskilde, er denne armaturen enkel å montere og vil gi deg det optimale lyset for ditt akvarium. Investeringen i en 48-70 cm akvarie armatur vil ikke bare gi deg en estetisk tiltalende løsning, men også sikre at dine akvarieplanter og fisk trives og vokser.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

759,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke880 lumens
Spredning120 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk11w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner