26-50 cm akvarie armatur
6W LED, hvit/blå, justerbar

Aqua-extend.26-50cm.6w

6W LED akvarie belysning.

For akvarier mellom 26 til 50cm. 

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.Denne 26-50 cm akvarie armaturen er det perfekte tillegget til ditt akvarium. Med en effekt på 6W og behov for tilkobling til en 230V forsyning, vil denne armaturen gi deg den nødvendige lysstyrken for å holde dine akvarieplanter og fisk sunne og glade. Med en lysstyrke på 480 lumen og en høy lysspredning på 120 grader, vil du oppleve en jevn fordeling av lyset, noe som vil gi deg en optimal belysning for ditt akvarium.


Denne armaturen bruker LED av høyeste kvalitet, noe som sikrer en lang og sikker drift opp til 50.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan du forvente at denne armaturen vil ha en lang levetid og vil gi deg den nødvendige belysningen i lang tid fremover.


Med en IP44-klassifisering, tåler denne armaturen fuktig luft og vannsprut på fronten, noe som gjør den ideell for bruk i et akvarium. Og med en integrert lyskilde, trenger du ikke å bekymre deg for å bytte ut lyskilden.


Alt i alt er denne 26-50 cm akvarie armaturen en pålitelig og holdbar løsning for å gi deg den nødvendige belysningen for ditt akvarium. Så hvorfor ikke investere i denne armaturen i dag og gi dine fisk og planter den optimale belysningen de fortjener?

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

606,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
Kald hvit lysfarge7000K
DimbarNei
Lysstyrke480 lumens
Spredning120 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner