V-Tac 4W LED exit skilt
Til veggmontering, 190 lumen, inkl. batteri og piktogrammer

Komplett nødlysarmatur med innebygd LED.

I tilfelle strømbrudd er lampen fortsatt på.

Armaturen lyser i opptil 3 timer i tilfelle strømbrudd.


Innebygd batteri.


Synlig fra siden og opp til 22 meter.


Fullt ladet etter 24 timer (36 timer første gang)V-Tac 4W LED exit skilt er en innovativ og energieffektiv skiltløsning som er ideell for å sikre at alle som ferdes i bygninger kan finne veien ut på en trygg og effektiv måte. Med en effekt på 4W og en lysstyrke på 190 lumen, er dette skiltet i stand til å lyse opp selv de mørkeste områdene i bygningen din.

En av de mest imponerende funksjonene i V-Tac 4W LED exit skilt er den høykvalitets Samsung LED-chipen som gir enestående lysstyrke og kvalitet. Dette betyr at skiltet vil gi deg en utmerket belysningsløsning som er pålitelig og holdbar.

Det beste av alt er at V-Tac 4W LED exit skilt kommer med en produsentgaranti på hele fem år, noe som gir deg trygghet og sikkerhet når det gjelder kvaliteten og holdbarheten til dette produktet.

Dette skiltet er tilgjengelig i en kald hvit farge på 6000K. Denne fargen gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær, og brukes sjelden i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.

Med dimensjoner på 350 x 117 x 60 mm, er dette skiltet kompakt og enkelt å montere. Det er også IP65-sertifisert, noe som betyr at det er vanntett og kan brukes utendørs selv i regnvær eller andre værforhold som involverer vannsprut.

En annen fordel med V-Tac 4W LED exit skilt er at det kommer med en integrert lyskilde. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å kjøpe og installere en separat lyskilde. Alt du trenger å gjøre er å montere skiltet, og det vil gi deg den lysstyrken du trenger for å veilede de som ferdes i bygningen din.

Alt i alt er V-Tac 4W LED exit skilt en utmerket belysningsløsning som gir deg trygghet og sikkerhet når det gjelder å veilede de som ferdes i bygningen din. Med høy kvalitet og holdbarhet, samt en lang produsentgaranti, er dette skiltet en investering som vil gi deg mange års bruk og pålitelig belysning.


Dokumenter og attester:
- Ies
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

648,00 kr inkl. mva.

  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeKald hvit
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke190 lumens
Forbruk og spenning
Forbruk4w
SpenningsintervallAC:220-240V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde117 mm.
Bredde350 mm.
Dybde60 mm.