LEDlife 51W LED lysbar/ekstralys
Bil, lastebil, traktor, trailer, utrykningskjøretøyer, IP67 vanntett, 10-30V

LL.work.51W.combo.bar.cw

Arbeidslys/ekstralys 51W.

Bil, Lastebil, Båt, Tilhenger, Utrykningskjøretøyer og innredning av kjøretøy.

Lys farge: kald hvit, 6000K

IP67-Godkjent.Produktbeskrivelse:

LEDlife 51W LED lysbar/ekstralys er et kraftig lys som er egnet for bruk på biler, lastebiler, traktorer, trailere og utrykningskjøretøyer. Med sin IP67 vanntette design, kan dette lyset også brukes under utfordrende værforhold.

Dette LED-lyset har en effekt på 51W og kan kobles til 12-24V strømforsyning, noe som gjør det allsidig og brukervennlig. Med en lysstyrke på 4300 lumen, kan det gi et sterkt og klart lys i forskjellige situasjoner.

Denne lysbaren bruker LED av høyeste kvalitet for å sikre en langsiktig og pålitelig drift. Med en forventet levetid på opptil 30 000 timer, vil du kunne nyte godt av produktets ytelse i lang tid. Du kan også forvente minimal reduksjon i lysstyrken over tid takket være LED-ene av høy kvalitet.

Lyset er utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver, som bidrar til å opprettholde en stabil lysproduksjon. I tillegg har det god kjøling, noe som også bidrar til produktets levetid.

Med sine dimensjoner på 300 x 60 x 8 mm, er denne lysbaren kompakt og enkel å plassere på kjøretøyet ditt.

Som nevnt tidligere, er dette LED-lyset IP67-vanntett. Dette betyr at det er motstandsdyktig mot vannsprut og støv, og kan takle diverse værforhold. Men det må ikke være under vann i lengre tid.

LEDlife 51W LED lysbar/ekstralys er et pålitelig og holdbart produkt som vil gi deg god belysning og sikkerhet til kjøretøyet ditt. Enten det er for kjøring på veiene eller jobber under krevende forhold, vil denne lysbaren være et pålitelig valg.

Mer informasjon

660,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeKald hvit
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke4300 lumens
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk51w
Spenning12-24v
Dimensjoner
Høyde60 mm.
Bredde300 mm.
Dybde8 mm.
MaterialeAluminium+PC