LEDlife 51W LED lysbar/ekstralys
Bil, lastebil, traktor, trailer, utrykningskjøretøyer, IP67 vanntett, 10-30V

LL.work.51W.combo.bar.cw

Arbeidslys/ekstralys 51W.

Bil, Lastebil, Båt, Tilhenger, Utrykningskjøretøyer og innredning av kjøretøy.

Lys farge: kald hvit, 6000K

IP67-Godkjent.LEDlife 51W LED lysbar/ekstralys er et kraftig og pålitelig produkt som er ideelt for bruk i en rekke forskjellige applikasjoner. Med en effekt på 51W og muligheten til å kobles til 12-24v forsyning, kan dette lysbaret gi en imponerende lysstyrke på hele 4300 lumen.


Det som gjør dette produktet så unikt og pålitelig, er bruken av LED av høyeste kvalitet. Dette sikrer en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan dette LED lysbaret forventes å ha en lang leve tid.


Med dimensjoner på 300 x 60 x 8 mm, passer dette LED lysbaret perfekt til en rekke forskjellige applikasjoner. Produktet har også en IP67-klassifisering, noe som betyr at det er vannbestandig og kan tåle en rekke forskjellige værforhold. Det er imidlertid viktig å merke seg at dette produktet ikke kan være under vann i lengre tid.


En annen flott funksjon ved dette produktet er at det har en integrert lyskilde. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å kjøpe separate lyskilder eller å bytte ut eksisterende lyskilder. I stedet kan du enkelt og effektivt bruke dette LED lysbaret til å gi lys i en rekke forskjellige applikasjoner.


Alt i alt er LEDlife 51W LED lysbar/ekstralys et kraftig og pålitelig produkt som er ideelt for bruk i en rekke forskjellige applikasjoner. Med sin høye lysstyrke, lang levetid og integrerte lyskilde, er dette LED lysbaret et flott valg for alle som søker en pålitelig og effektiv lyskilde.

Mer informasjon

547,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeKald hvit
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke4300 lumens
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk51w
Spenning12-24v
Dimensjoner
Høyde60 mm.
Bredde300 mm.
Dybde8 mm.
MaterialeAluminium+PC