V-Tac 100W LED lyskaster
Samsung LED chip, arbeidslampe, utendørs

Fin design og laget i aluminium, som gjør lyskasteren robust.
Perfekt til belysning av hagen, innkjørselen, byggeplassen, skytebanen, hoppbakker, skibakker eller lignende

IP65-godkjent.V-Tac 100W LED lyskaster er en kraftig lyskilde som kan gi deg den belysningen du trenger både innendørs og utendørs. Med en effekt på 100W, er dette produktet i stand til å gi deg en lysstyrke på hele 8000 lumen. Dette betyr at du vil få en lyskilde som er kraftig nok til å gi deg det lyset du trenger, uansett hvor du skal bruke den.

Lyskasteren må kobles til en 230V forsyning for å fungere som den skal. Men når den er koblet til, vil du få en jevn fordeling av lyset takket være den høye lysspredningen på 100 grader. Dette gir deg muligheten til å belyse et større område uten å måtte bekymre deg for mørke flekker eller ujevn belysning.

En av de viktigste egenskapene til denne lyskasteren er den høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 80-85, kan du være sikker på at produktet vil gi deg et naturlig lys som virkelig viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil gi deg den belysningen du trenger for å arbeide, lese eller utføre andre aktiviteter.

Lyskasteren kommer med Samsung LED chip og 5 års produsent garanti. Dette betyr at du kan være trygg på at produktet vil vare lenge og gi deg den belysningen du trenger i mange år framover. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang leve tid.

Du vil også ha muligheten til å velge mellom to forskjellige fargetoner når du kjøper denne lyskasteren. Du kan velge mellom nøytral hvit (4000K) og kald hvit (6400K). Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige. Kald hvit gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Denne fargen brukes sjelden i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.

Med dimensjoner på 291 x 240 x 30 mm, kan du enkelt plassere denne lyskasteren der du trenger den. Produktet er IP65-sertifisert, noe som betyr at det kan brukes utendørs og motstå vannsprut og regn. Og med en integrert lyskilde, trenger du ikke å bekymre deg for å bytte ut lyspærer. Dette gjør produktet både praktisk og økonomisk.

Alt i alt er V-Tac 100W LED lyskaster en kraftig og pålitelig lyskilde som vil gi deg den belysningen du trenger, uansett hvor du skal bruke den. Med høy lyskvalitet, lang levetid og muligheten til å velge mellom forskjellige fargetoner, er dette produktet perfekt for deg som trenger en pålitelig lyskilde til en rimelig pris.


Husk tilleggskjøp:
- V-Tac svart rund koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett


Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Ies
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

-20%

575,00 kr inkl. mva.

460,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar
  • Svart
  • Grå

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarNei
Lysstyrke8000 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk100w
Spenning230V
SpenningsintervallAC:200-240
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde240 mm.
Bredde291 mm.
Dybde30 mm.
MaterialeAluminium