V-Tac 6W LED spot
Samsung LED chip, 230V, GU10Introduser V-Tac 6W LED spot - en banebrytende teknologisk innovasjon som vil forandre måten vi tenker på belysning. Med en GU10 fatning, erstatter denne imponerende LED-lyskilden hele 60W, noe som gjør den til en økonomisk og miljøvennlig løsning for ditt hjem eller kontor.


For å sikre en optimal ytelse må V-Tac 6W LED spot kobles til en 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på hele 445 lumen og et fokusert lys på 38 grader, vil du oppleve et kontrollert lys som lyser opp selv de mørkeste rommene.


Men det er ikke bare lysstyrken som gjør dette produktet så unikt. Med en høy lyskvalitet og en RA-verdi på 80-85, kan du nyte et naturlig lys som er både vakkert og genuint. Dette sikrer at alle farger ser ut som de skal, og er tilstrekkelig for de aller fleste behov. Du kan også velge mellom dimbar og ikke-dimbar, slik at du kan tilpasse lyset etter ditt eget behov.


Med en Samsung LED-chip og en produsentgaranti på 5 år, kan du være trygg på at dette produktet vil gi deg en lang og sikker driftstid på opptil 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette skyldes en kombinasjon av høykvalitets LED-brikker, en pålitelig driver og god kjøling, som alle bidrar til å forlenge produktets levetid.


Hvis du vil tilpasse fargetonen på lyset, kan du velge mellom to forskjellige alternativer: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm fargetone vil skape en avslappende og koselig atmosfære, mens nøytral fargetone vil gi det perfekte arbeidsmiljøet uten å påvirke fargene på dine opplyste motiver.


Med dimensjoner på 55 x Ø50 mm, er V-Tac 6W LED spot kompakt og enkel å installere. Sett den inn i en passende GU10 fatning, og du vil oppleve en ny og forbedret belysningsopplevelse. Så hvorfor ikke velge V-Tac 6W LED spot og oppleve fordelene med en økonomisk, miljøvennlig og pålitelig lyskilde i dag?

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Certificate Tuv
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

-5%

46,00 kr inkl. mva.

43,70 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke445 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Erstatt60w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde55 mm.
Diameter50 mm.
MaterialeTermisk PVC