27,5 cm akvarie lampe
10W LED, hvit/blå

Aqua-clips-adjust.10w

27,5 cm LED akvarie belysning 10W.

Lyset er enkelt å instalere og tykkelsen på glas kan ikke overstige 24mm.
Lyset består av 7000K hvit lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere planteveksten.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.Produktbeskrivelse:

Denne 27,5 cm akvarie lampen med en effekt på **10W** er perfekt for å gi riktig belysning til ditt akvarium. Med sin hvit/blå farge kan den skape en vakker og behagelig atmosfære for dine vannlevende skapninger.

Denne lampen er designet for å kunne kobles til en **230V forsyning** for enkel og praktisk bruk. Med en lysstyrke på **800 lumen** og en høy lysspredning på **120 grader**, vil den jevnt fordele lys i hele akvariet.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer denne lampen en lang og sikker drift med minimal reduksjon i lysstyrke. Den har en forventet levetid på opptil **50.000 timer**, noe som gjør den svært pålitelig og økonomisk. Med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan du stole på at denne lampen vil vare i lang tid.

Med dimensjoner på **50 x 8 x 275 mm** er denne lampen kompakt og passer perfekt til ditt akvarium uten å ta opp for mye plass. Den er også **IP44** klassifisert, noe som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Du kan derfor være trygg på at denne lampen vil fungere godt i fuktige omgivelser.

Denne lampen kommer også med en integrert lyskilde, slik at du ikke trenger å kjøpe ekstra lyskilder separat. Den er lett å installere og er klar til å brukes rett ut av esken. Med sin kraftige belysning og holdbare drift, er denne 27,5 cm akvarie lampen et utmerket valg for å gi riktig belysning til ditt akvarium.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

384,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke800 lumens
Spredning120 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk10w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde8 mm.
Bredde50 mm.
Dybde275 mm.