27,5 cm akvarie lampe
10W LED, hvit/blå

Aqua-clips-adjust.10w

27,5 cm LED akvarie belysning 10W.

Lyset er enkelt å instalere og tykkelsen på glas kan ikke overstige 24mm.
Lyset består av 7000K hvit lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere planteveksten.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.Denne 27,5 cm akvarie lampen er ideell for å gi optimal belysning til ditt akvarium. Med en effekt på 10W og en tilkobling til 230V forsyning, gir denne lampen en lysstyrke på 800 lumen og en høy lysspredning på 120 grader. Dette gir en jevn fordeling av lyset som vil sørge for en sunn og frisk vekst av planter og fisk i akvariet ditt.


Lampen er utstyrt med LED av høyeste kvalitet, som sikrer en lang og sikker drift på opptil 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette gjør at du kan være trygg på at lampen vil gi god belysning i lang tid fremover. I tillegg er lampen utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, som gjør at den kan forventes å ha en lang levetid.


Med dimensjoner på 50 x 8 x 275 mm er denne lampen kompakt og enkel å montere. Den er IP44-klassifisert, noe som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør lampen perfekt for bruk i akvarier der fuktighet og vannsprut er uunngåelig.


Denne akvarie lampen har også en integrert lyskilde, noe som gjør den enda mer praktisk og enkel å bruke. Med enkel tilkobling til strømkilden din, kan du enkelt nyte godt av den gode belysningen denne lampen gir, uten å måtte bekymre deg for å bytte ut lyskilden.


Alt i alt er denne 27,5 cm akvarie lampen en pålitelig og effektiv løsning for å gi optimal belysning til ditt akvarium. Med høy kvalitet på LED, profesjonell driver og god kjøling, kan du være trygg på at denne lampen vil gi god belysning i lang tid fremover.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

386,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke800 lumens
Spredning120 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk10w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde8 mm.
Bredde50 mm.
Dybde275 mm.