28 cm akvarie lampe
10W LED, hvit/blå

Aqua--clips-flex.10W

28 cm LED akvarie belysning 10W.

Lyset er enkelt å instalere og tykkelsen på glas kan ikke overstige 24mm.
Lyset består av 7000K hvit lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere planteveksten.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.



Produktbeskrivelse

For de som ønsker å skape et imponerende undervannsmiljø, tilbyr denne akvarielampen en funksjonell og estetisk løsning. Med en lengde på 28 cm og en vektløs design, passer den perfekt til små og middels store akvarier.

Egenskaper

  • Effekt: Lampen opererer på 10W, noe som gir tilstrekkelig lys uten overdreven energibruk.
  • Lysstyrke: Med en lysstyrke på 800 lumen, gjør den det enkelt å lyse opp akvariet, fremheve farger og skape en naturlig atmosfære.
  • Bred Lysspredning: En høy lysspredning på 120 grader sikrer en jevn fordeling av lyset, som er avgjørende for plantevekst og trivsel for akvariets innbyggere.
  • Langvarig og Driftsikker: Takket være LED-teknologien av høyeste kvalitet, kan du forvente en levetid på opptil 50.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke.
  • Pålitelige Komponenter: En profesjonell og pålitelig driver i kombinasjon med effektiv kjøling gir produktet en eksepsjonell holdbarhet.

Design og Bruk

Lampens kompakte dimensjoner på 50 x 8 x 280 mm gjør den enkel å montere og integrere i de fleste akvariemiljøer. Den må kobles til en 230V forsyning, noe som sikrer stabil strømforsyning til lyset.

Robusthet

Med en IP44-klassifisering tåler lampen både fuktig luft og vannsprut på fronten, noe som gjør den ideell for bruk i akvariemiljøer hvor fuktighet og vannsprut er uunngåelig.

Fargevalg

Akvrielampen kommer med en lyskombinasjon av hvit og blå som gir et balansert og naturlig inntrykk. Dette er ikke bare behagelig for øyet, men også støttende for akvariets naturlige økosystem.

Integrert Lyskilde

Lampen er utstyrt med en integrert lyskilde, noe som betyr at du ikke trenger å bytte pærer regelmessig, og kan nyte kontinuerlig lys uten avbrudd.

Med alle disse funksjonene kombinert, er dette en ideell lampe for både nybegynnere og erfarne akvarieentusiaster som ønsker pålitelig belysning av høy kvalitet for sitt undervannsmiljø.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

318,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke800 lumens
Spredning120 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk10w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde8 mm.
Bredde50 mm.
Dybde280 mm.