28 cm akvarie lampe
10W LED, hvit/blå

Aqua--clips-flex.10W

28 cm LED akvarie belysning 10W.

Lyset er enkelt å instalere og tykkelsen på glas kan ikke overstige 24mm.
Lyset består av 7000K hvit lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere planteveksten.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.Dette produktet er en 28 cm akvarie lampe som har en effekt på 10W og må kobles til 230V forsyning. Med en lysstyrke på 800 lumen og en høy lysspredning på 120 grader, gir denne lampen en jevn fordeling av lyset. Dette betyr at den vil gi en god belysning til akvariet ditt, uten å skape ubehagelig flimmer eller skygger.


En av de store fordelene med denne lampen er at den bruker LED av høyeste kvalitet. Dette sikrer en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette betyr at du kan være sikker på at lampen vil vare i mange år og gi deg god belysning gjennom hele denne tiden.


I tillegg til å bruke høykvalitets LED, har denne lampen en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling. Dette betyr at den vil ha en lang levetid, selv om den brukes mye og i krevende miljøer.


Lampen har dimensjoner på 50 x 8 x 280 mm, noe som gjør den enkel å montere og plassere på akvariet ditt. Den har også IP44-sertifisering, som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør den perfekt for bruk i et miljø hvor det kan være mye fuktighet, som i et akvarium.


Til slutt er det verdt å merke seg at denne lampen har en integrert lyskilde. Dette betyr at du ikke trenger å kjøpe en separat lyskilde for å bruke den. Dette gjør installasjonen enklere og mer praktisk, samtidig som du kan være sikker på at du får den beste belysningen for akvariet ditt.


Alt i alt er denne 28 cm akvarie lampen en utmerket løsning for å belyse akvariet ditt på en pålitelig og effektiv måte. Den har en lang levetid, god ytelse og er enkel å installere, noe som gjør den til et godt valg for alle som ønsker å gi akvariet sitt den beste belysningen.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

311,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke800 lumens
Spredning120 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk10w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde8 mm.
Bredde50 mm.
Dybde280 mm.