19,5 cm akvarie lampe
7W LED, hvit/blå

Aqua-clips-adjust.7w

19,5 cm LED akvarie belysning 7W.

Lyset er enkelt å instalere og tykkelsen på glas kan ikke overstige 25mm.
Lyset består av 7000K hvit lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere planteveksten.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.Denne 19,5 cm akvarie lampen er en fantastisk tilføyelse til enhver akvarium. Med en effekt på 7W og behov for en 230V forsyning, vil denne lampen gi et sterkt og jevnt lys til ditt akvarium. Med en lysstyrke på 560 lumen og en høy lysspredning på 120 grader, vil lyset bli fordelt på en jevn måte som vil gi en optimal belysning til ditt akvarium.


LED er brukt av høyeste kvalitet i denne lampen og sikrer en lang og sikker drift opp til 50 000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette, kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, sikrer at produktet har en lang levetid, og vil gi deg optimal belysning i mange år fremover.


Dimensjonene på denne lampen er 50 x 8 x 195 mm, og den er IP44-sertifisert. Det betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten, noe som gjør den perfekt til bruk i akvarium. Med en integrert lyskilde, trenger du ikke å bekymre deg for å kjøpe en ekstra lyskilde.


Denne 19,5 cm akvarie lampen vil gi deg en fantastisk belysning til ditt akvarium, og vil sikre at dine fisk og planter har en optimal belysning for å trives og vokse. Med sin høye kvalitet og lange levetid, vil denne lampen gi deg en fantastisk belysning i mange år fremover.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

340,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke560 lumens
Spredning120 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde8 mm.
Bredde50 mm.
Dybde195 mm.