LEDlife HELO4 LED spotpære
4W, dimbar, 35mm, 12V, MR11 / GU4

LEDlife HELO4 LED-pære
LED-produsent: CREE.
Med alu-body sikrer god varmefordeling.

Høyde ex ben: 37mm.
LEDlife HELO4 LED spotpære er en energieffektiv og miljøvennlig lyskilde som har en rekke fordeler i forhold til tradisjonelle lyspærer. Med en effekt på kun 4W og MR11 fatning, erstatter denne LED-pæren en 30W glødepære og gir deg dermed en betydelig besparelse på strømregningen. For å fungere må LEDlife HELO4 kobles til en 12V forsyning, men dette er en enkel oppgave som de fleste kan utføre selv.


En av de største fordelene med LEDlife HELO4 er lysstyrken. Med en lysstyrke på 300 lumen og et fokusert lys på 45 grader, gir denne LED-pæren deg et kontrollert lys som kan tilpasses etter behov. Dette er ideelt for både hjemmebruk og i offentlige miljøer hvor det er viktig med god belysning. Lyskvaliteten er også høy, med en RA-verdi på 80-85 som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette gjør LEDlife HELO4 til et godt valg for de aller fleste behov.


En annen stor fordel med LEDlife HELO4 er at den er dimbar. Dette gir deg muligheten til å tilpasse lysstyrken etter behov, og skape den perfekte atmosfæren for enhver anledning. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man også en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette gjør LEDlife HELO4 til et produkt som kan forventes å ha en lang levetid, og som er svært pålitelig og profesjonelt.


LEDlife HELO4 kommer også i to forskjellige fargetoner: Varm hvit (2800K) og Nøytral hvit. Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, og lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.


Med dimensjoner på 42 x Ø35 mm, passer LEDlife HELO4 i de aller fleste lamper og armaturer. Dette gjør den til et allsidig produkt som kan brukes både hjemme og på jobb. Med sin høye kvalitet og lang levetid, er LEDlife HELO4 LED spotpære et godt valg for alle som ønsker å bytte til en mer energieffektiv og miljøvennlig belysning.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

161,00 kr inkl. mva.

144,90 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Nøytral
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2800K
Lysstyrke300 lumens
Spredning45 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Erstatt30w
Spenning12V
Spenningsintervall12V AC/DC
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelMR11
Høyde42 mm.
Diameter35 mm.