V-Tac 9W LED pære
Samsung LED chip, B22

B22 LED pære fra V-Tac på 9W.
Vakker 9W B22 LED-pære fra V-tac.
Fatning: B22.
Form: A58.V-Tac 9W LED pære er et høykvalitetsprodukt som gir deg en optimal belysning i hjemmet eller på arbeidsplassen. Denne LED-pæren har en B22 fatning og erstatter en tradisjonell 60W pære, noe som betyr at du kan spare opptil 80% på strømregningen. Dette gjør den til et fornuftig valg for miljøet og lommeboken din.

Med en lysstyrke på 806 lumen og en høy lysspredning på 200 grader, gir denne LED-pæren en jevn fordeling av lyset. Det betyr at den kan lyse opp et større område enn mange andre pærer på markedet. I tillegg har den en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og du vil kunne nyte godt av en optimal belysning uansett hva du bruker pæren til.

Du kan velge mellom dimbar og ikke dimbar, avhengig av dine preferanser og behov. Med en Samsung LED-chip og 5 års produsentgaranti, kan du være trygg på at dette er et pålitelig produkt som vil gi deg god belysning i mange år fremover.

V-Tac 9W LED pære er tilgjengelig i to forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig stemning i hjemmet. Det varme lyset vil gi deg en følelse av å være omfavnet av en myk og varm glød. Nøytral fargetone gir derimot den perfekte og mest effektive arbeidsplassen. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.

Med dimensjoner på 106 x Ø58 mm og IP20-klassifisering, er denne LED-pæren ikke vannbestandig og bør ikke brukes i områder med høy fuktighet. Men den er perfekt for bruk i stue, kjøkken, soverom, kontor eller andre tørre områder der du trenger god belysning. Kjøp V-Tac 9W LED pære i dag og opplev en optimal belysning i hjemmet eller på arbeidsplassen.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Certificate Tuv
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

44,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Lysstyrke806 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Erstatt60w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelB22
Høyde106 mm.
Diameter58 mm.
MaterialeTermisk PVC