V-Tac 9W LED pære
Samsung LED chip, B22

B22 LED pære fra V-Tac på 9W.
Vakker 9W B22 LED-pære fra V-tac.
Fatning: B22.
Form: A58.Data om produktet:

9W LED Vanlig pære med B22 fatning - som erstatter 60W. Denne V-Tac LED-pæren er perfekt for å erstatte tradisjonelle 60W-pærer og gir samme lysstyrke, men med mye lavere strømforbruk. Med en effekt på 9W kan du redusere energiforbruket betraktelig uten å ofre lyskvaliteten.

Må kobles til et 230V strømtilførselssystem. Denne pæren er egnet for standard husholdningsstrøm og kan enkelt installeres i eksisterende lamper med B22-fatning.

Pæren har en lysstyrke på 806 lumen. Dette sikrer en god belysning i rommet og er tilstrekkelig for de fleste behov. Den har også en høy lysspredning på 200 grader, noe som betyr at lyset sprer seg jevnt i alle retninger og bidrar til en jevn fordeling av lyset i rommet.

Denne pæren har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at den gjengir fargene på en naturlig og nøyaktig måte, slik at du kan se alle farger i sitt rette lys. Lyskvaliteten er ideell for de fleste bruksområder hvor nøyaktighet og klarhet er viktig.

Denne pæren er dimbar. Det betyr at du kan justere lysstyrken etter behov og skape den perfekte stemningen i rommet. Du kan enkelt dimme lyset ved hjelp av en kompatibel dimmerbryter.

Pæren er utstyrt med Samsung LED-chip, som er kjent for sin høye kvalitet og pålitelighet. Med denne pæren kan du være sikker på at den vil vare lenge og gir pålitelig belysning. Produsenten gir også 5 års garanti på produktet for ekstra trygghet.

Fargetone på lyset:

Pæren er tilgjengelig i varm hvit (3000K) fargetone. Denne fargetonen gir et behagelig og avslappende lys som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Den er ideell for rom hvor man ønsker å skape en avslappende og hyggelig stemning, for eksempel i stua eller soverommet.

Dimensjoner og vannbestandighet:

Pæren har følgende dimensjoner: 106 x Ø58 mm. Dette gjør den kompatibel med de fleste lamper og armaturer som er designet for B22-fatninger. Pæren har en vannbestandighetsgrad på IP20, noe som betyr at den ikke er egnet for bruk i våte områder eller utendørs hvor den kan utsettes for direkte vannsprut. Den skal kun brukes innendørs.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Lm-80
- TÜV-sertifikat
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

88,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Lysstyrke806 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Erstatt60w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelB22
Høyde106 mm.
Diameter58 mm.
MaterialeTermisk PVC