18 cm akvarie armatur 18cm
2W LED, hvit/blå, med sugekopper, IP67

Aqua-tube.18cm.2W

18 cm LED akvarie belysning 2W.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.18 cm akvarie armatur 18cm, 2W LED, hvit/blå, med sugekopper, IP67

Denne akvarie armaturen er spesialdesignet for å gi optimal belysning til ditt akvarium. Med en lengde på 18 cm passer den perfekt til mindre akvarier, og dens hvit/blå belysning vil skape en vakker atmosfære i akvariet.

Produktet har en effekt på 2W, som gjør det energieffektivt og miljøvennlig. Det må kobles til en 230V forsyning for å fungere. Med en lysstyrke på 120 lumen og en høy lysspredning på 180 grader, vil lyset fra armaturen fordele seg jevnt i akvariet og gi en behagelig belysning for fiskene og plantene.

En viktig fordel med denne armaturen er at den bruker LED av høyeste kvalitet. Dette sikrer en lang og sikker drift på opptil 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke over tid. Produktdesignet inkluderer også en profesjonell og pålitelig driver samt god kjøling, som bidrar til å forlenge levetiden til produktet.

Armaturen har et IP67-sertifikat, noe som betyr at den er beskyttet mot vanninntrengning. Den kan tåle vannsprut og er motstandsdyktig mot vanlige forhold i et akvarium. Den er imidlertid ikke beregnet for å være under vann i lengre tid.

En annen fordel med dette produktet er at det kommer med en integrert lyskilde. Dette betyr at du ikke trenger å kjøpe separat lyskilde eller pære. Armaturen er klar til å installeres og brukes med en gang.

Samlet sett er denne 18 cm akvarie armaturen en pålitelig og praktisk løsning for å belyse ditt akvarium. Med sin høykvalitets LED-teknologi, lang levetid og vannbestandige egenskaper, kan du være sikker på å få en jevn og pålitelig belysning til ditt akvarium i lang tid.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

138,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke120 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner