RGB 8x16 Neon Flex LED
18W per meter, IP67, 230V

8x16.neonflex.230V.rgb

Veldig fin og praktisk 8x16 Neon Flex RGB til f.eks. fasader, skilte og trapper mm.
8x16 RGB controller må kjøpes separat.

Prisen er for 1 meter. Vi kjøper Neon Flex på 50 meters ruller. Bestiller du 20 stk. klipper vi et samlet stykke av på 20 meter til deg.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringene. Dvs. der kan laves et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingene ved stikk og endeplugg må tetnes med klar silikon for at oppnå IP67 innen produktet kan brukes.
Data om produktet:

Dette LED-stripen er designet for å gi et imponerende og fargerikt lys til enhver atmosfære. Med en effekt på 18W per meter er den kraftig nok til å lyse opp ethvert rom eller utendørsområde. Den må kobles til en 230V strømforsyning for å fungere optimalt.

Med en lysstyrke på 600 lumen per meter, gir denne LED-stripen et sterkt og klart lys som kan forvandle enhver plass. Med en høy lysspredning på 100 grader, sikrer den jevn fordeling av lyset uten mørke flekker eller skygger.

En av fordelene med denne LED-stripen er at den kan dimmes. Dette gjør det mulig å justere lysintensiteten etter behov eller ønske. Enten du vil skape en avslappende atmosfære eller en livlig og energisk stemning, kan du enkelt justere lysstyrken etter behov.

Med dimensjoner på 8 x 16 mm er denne LED-stripen slank og diskret, slik at den kan monteres i forskjellige områder uten å være for dominerende. Dessuten er den IP67-vannbestandig, noe som betyr at den er beskyttet mot vannsprut og støv. Vær imidlertid oppmerksom på at den ikke bør være under vann over lengre tid.

For å sikre tettheten og unngå vanninntrenging, er det viktig å forsegle skjøtene med klar silikon. Dette sikrer at LED-stripen forblir beskyttet mot elementene og forlenger levetiden.

Med RGB-funksjonalitet kan du også velge mellom et bredt utvalg av farger og effekter for å skape den ønskede belysningen. Enten du vil ha en enkel fargeneffekt eller en dynamisk fargeendring, gir RGB-funksjonaliteten deg uendelige muligheter for å tilpasse belysningen til ditt eget personlige preg.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- 8x16 RGB controller til Neon Flex LED - Inkl. endeplugg, IR, 230V

Populære tilleggskjøp:
- 8x16 RGB controller til Neon Flex LED - Inkl. endeplugg, radiostyrt, 230V

Mer informasjon

128,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGB
DimbarJa
Lysstyrke600 lumens
Spredning100 grader
Forbruk og spenning
Forbruk18w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Høyde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC