V-Tac uplight hagelys
12W, 230V

Uplight på bare 12W. Ideell for utendørs trapper.

Poleret rustfri stål.



V-Tac Uplight Hagelys – Lyser Opp Hagen med Stil

Gjør hagen din til et stemningsfullt og innbydende rom som kommer til live når solen går ned med V-Tac uplight hagelys. Denne lysarmaturen kombinerer effektivitet og høy lyskvalitet for å skape den perfekte atmosfæren i ditt utendørsmiljø.

Imponerende Lyskvalitet

Dette hagelyset gir en lysstyrke på 750 lumen, noe som sikrer kraftig og effektiv belysning for utendørsområdene dine. Med en konsentrert lysvinkel på 40 grader, kan du enkelt fokusere lyset der det trengs mest, noe som gir deg kontroll over ditt uteområde.

Hagelyset har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig lys som vakkert og naturlig fremhever farger. Dette gjør V-Tac Uplight til et ideelt valg for å skape en harmonisk utendørs opplevelse.

Perfekt Fargetone

Lyset kommer i en nøytral hvit fargetone (4000K), som er optimal for å skape et balansert og komfortabelt arbeidsmiljø. Uten blå eller gule toner, fremstår opplyste elementer naturlige og klare, noe som gir deg den beste belysningsopplevelsen.

Tekniske Spesifikasjoner

  • Effekt: 12W
  • Strømforsyning: Må kobles til 230V
  • Dimensjoner: 153 x Ø150 mm
  • IP-klassifisering: IP67 - Vannbestandig

Med en IP67-klassifisering er V-Tac Uplight hagelys robust og vannbestandig, noe som gjør den egnet for de fleste utendørsforhold. Vær imidlertid oppmerksom på at den ikke bør være under vann i lengre perioder.

Elegant Design og Enkel Installasjon

Med sitt diskré og stilige design, integreres V-Tac uplight hagelys sømløst i ethvert landskap. Dens kompakte dimensjoner gjør den enkel å plassere, enten som en del av en større lysinstallasjon eller som en enkeltstående funksjon for å fremheve spesifikke detaljer i hagen din.

V-Tac Uplight er det ideelle valget for de som ønsker en enerigibesparende og pålitelig løsning for utendørs belysning. Enten du vil fremheve hagens skjønnhet eller bare ønsker å skape litt ekstra trygghet rundt hjemmet ditt, gir denne lyskilden alt du trenger for å oppnå din ønskede effekt.


Dokumenter og attester:
- Bruksanvisning
- Ies

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

1 082,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke750 lumens
Spredning40 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk12w
Spenning230V
SpenningsintervallAC:220-240V, 50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde153 mm.
Diameter150 mm.