V-Tac uplight hagelys
12W, 230V

Uplight på bare 12W. Ideell for utendørs trapper.

Poleret rustfri stål.Introduser hagen din til et nytt nivå med V-Tac uplight hagelys. Dette kraftige 12W-lyset er et perfekt tillegg til enhver hage som ønsker å lyse opp utendørsområdet på en effektiv måte. Med en lysstyrke på 750 lumen og et fokusert lys på 40 grader, er lyset ekstremt kontrollert og vil gi deg akkurat den mengden lys du trenger.

V-Tac uplight hagelys har en lyskvalitet som er helt i toppklassen, med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer at lyset er naturlig og vakkert, og viser alle farger på en genuin måte. Med denne lyskvaliteten kan du være sikker på at lyset vil holde tritt med de fleste behov, og vil gi deg et strålende lys som vil forbedre hagen din på en bemerkelsesverdig måte.

Lyset kommer i en nøytral hvit fargetone (4000K), som gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver vil virke helt naturlige. Med denne fargetonen vil du kunne skape en fantastisk atmosfære i hagen din som vil være både praktisk og estetisk tiltalende.

V-Tac uplight hagelys har dimensjoner på 153 x Ø150 mm, og er IP67-vannbestandig, noe som betyr at lyset vil fungere perfekt selv når det er regn eller fuktighet i luften. Men det må ikke være under vann i lengre tid. Med en enkel kobling til 230V forsyning vil du kunne nyte dette fantastiske lyset i mange år fremover.

Ta hagen din til neste nivå med V-Tac uplight hagelys. Med en lysstyrke på 750 lumen og en lyskvalitet på toppnivå vil du ikke angre på at du har valgt dette lyset for hagen din. Med den nøytrale fargetonen vil du kunne skape en arbeidsmiljø som fungerer for alle, og med dimensjonene på 153 x Ø150 mm vil dette lyset fungere perfekt i de fleste hager. V-Tac uplight hagelys er en fantastisk tilføyelse til din utendørsdekorasjon som vil gi deg et strålende lys som vil forbedre hagen din på en bemerkelsesverdig måte.


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Ies

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

1 089,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke750 lumens
Spredning40 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk12w
Spenning230V
SpenningsintervallAC:220-240V, 50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde153 mm.
Diameter150 mm.