V-Tac 50W LED gatelys
Samsung LED chip, Ø60mm, IP65, 84lm/w

Til belysning av bygninger, parker, veje, gater, lekeplasser, lysløyper, parkeringsplass, oppkjørselen, gården, privat vei, hoppbakker eller slalombakker.

Passer ikke til vinkel brakett.Produktbeskrivelse:

Det kraftige V-Tac 50W LED gatelyset er utstyrt med en Samsung LED-chip for å gi deg en optimal belysningsopplevelse. Med en effekt på 50W kan dette gatelyset produsere en lysstyrke på imponerende 4200 lumen. Lyset har en høy lysspredning på 110 grader, noe som sikrer en jevn fordeling av lys over et stort område.

Dette LED-gatelyset har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset viser alle farger på en vakker og genuin måte, slik at du kan få en realistisk opplevelse av lys og farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov, enten det er til gatebelysning, parker, eller andre utendørs områder.

V-Tac 50W LED gatelys har en lang levetid på opp til 30 000 timer, takket være bruk av LED av høyeste kvalitet. Dette betyr at du kan nyte godt av dette produktet i mange år uten å bekymre deg for lysstyrke reduksjon. I tillegg til høykvalitets LED, kommer produktet også med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, slik at det kan forventes å vare lenge.

Produktet kan tilpasses dine behov ved å velge mellom to fargetoner: nøytral hvit og kald hvit (6400K). Nøytral hvit gir deg det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet uten blå eller gule toner, slik at opplyste objekter virker naturlige. Kald hvit gir et klart blåaktig lys, og er ideell for spesielle bruksområder som lakkeringshaller, akvarier og dekor.

Dette V-Tac LED gatelyset har en dimensjon på 396 x 170 x 88 mm og en hul størrelse på 60 mm. Det er IP65-klassifisert, noe som gjør det egnet til bruk utendørs. Produktet kan motstå vannsprut og regn uten problemer. Med en integrert lyskilde er det enkelt å installere og bruke dette gatelyset.

Invester i V-Tac 50W LED gatelys med Samsung LED-chip for å få et pålitelig og kraftig utendørs belysningsalternativ. Med 3 års produsentgaranti kan du være trygg på at dette produktet vil gi deg mange år med god belysning.


Dokumenter og attester:
- Ies
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

909,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarNei
Lysstyrke4200 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk50w
SpenningsintervallAC:200-240V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde170 mm.
Bredde396 mm.
Dybde88 mm.
Hullstørrelse60 mm.
MaterialeAluminium