20 cm akvarie lampe
7W LED, hvit/blå

Aqua-clips-flex.7W

20 cm LED akvarie belysning 7W.

Lyset er enkelt å instalere og tykkelsen på glas kan ikke overstige 24mm.
Lyset består av 7000K hvit lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere planteveksten.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.Introduser dine akvariebeboere til en verden av lys med vår 20 cm akvarie lampe! Denne kraftfulle lampen har en effekt på 7W og må kobles til en 230V forsyning for å gi deg den beste belysningen for ditt akvarium. Med en lysstyrke på 560 lumen og en bred lysspredning på 120 grader, gir denne lampen en jevn fordeling av lyset som gjør at dine fisk og planter vil trives og blomstre.


Vi har brukt LED av høyeste kvalitet i vår akvarie lampe for å sikre en lang og sikker drift opp til 50.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan du forvente at dette produktet vil ha en lang levetid og gi deg den beste belysningen for ditt akvarium.


Med dimensjoner på 50 x 8 x 200 mm er denne lampen ikke bare kraftig og effektiv, men også kompakt og enkel å montere. IP44-klassifiseringen betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten, slik at du kan være trygg på at den vil holde seg i god stand selv i fuktige miljøer.


Med en integrert lyskilde og en enkel montering, er denne akvarie lampen den perfekte belysningen for ditt akvarium. Så gi dine fisk og planter den belysningen de trenger for å trives og blomstre med vår 20 cm akvarie lampe!

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

333,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke560 lumens
Spredning120 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde8 mm.
Bredde50 mm.
Dybde200 mm.