20 cm akvarie lampe
7W LED, hvit/blå

Aqua-clips-flex.7W

20 cm LED akvarie belysning 7W.

Lyset er enkelt å instalere og tykkelsen på glas kan ikke overstige 24mm.
Lyset består av 7000K hvit lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere planteveksten.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.Produktbeskrivelse:

Denne 20 cm akvarielampen med 7W LED-lys i hvitt og blått er et utmerket valg for å belyse ditt akvarium. Med en effekt på 7W og behov for tilkobling til en 230V strømkilde, gir lampen en lysstyrke på 560 lumen. Den har også en høy lysspredning på 120 grader, noe som sikrer en jevn fordeling av lyset i akvariet.

LED-lyset i lampen er av høyeste kvalitet, noe som gir en lang og pålitelig drift på opptil 50 000 timer. Selv etter lang bruk vil det være minimal reduksjon i lysstyrken. Produktet er utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver, samt god kjøling, noe som bidrar til en langsiktig holdbarhet.

Med dimensjoner på 50 x 8 x 200 mm passer lampen godt i de fleste akvarier. Den har også en IP44-sertifisering, noe som gjør den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette bidrar til at den kan brukes i akvariemiljøer med høy luftfuktighet.

Produktet kommer med en integrert lyskilde, noe som gir enkel installasjon og bruk. Med denne akvarielampen kan du sikre optimal belysning i ditt akvarium for å fremheve dine fisker og planter, samtidig som du skaper en behagelig atmosfære.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

328,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke560 lumens
Spredning120 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde8 mm.
Bredde50 mm.
Dybde200 mm.