LEDlife Unni68 møbelspot
Hull: Ø5,6 cm, Mål: Ø6,8 cm, RA95, matt hvit, 12V DC

Smart praktisk spot i matt hvit farge.

Skal kobles til 12V DC.

2 meter ledning følger med.
Produktbeskrivelse:

Dette er LEDlife Unni68 møbelspot, en elegant og moderne lyskilde som passer perfekt til enhver innredning. Med et hull på Ø5,6 cm og en total mål på Ø6,8 cm er det enkelt å montere denne møbelspoten på ulike møbler og flater. Denne modellen kommer i en vakker matt hvit farge som vil passe perfekt til ethvert interiør.

Med en effektivitet på 3W, erstatter denne LED-lyskilden en tradisjonell 25W-lyskilde. Dette betyr at du kan nyte det samme lysnivået, men med betydelig mindre energiforbruk. For å fungere optimalt, må denne møbelspoten være koblet til en 12V strømforsyning.

Med en lysstyrke på 280 lumen og en lysspredning på 60 grader, gir dette LED-lyset både god belysning og bred dekningsområde. Kvaliteten på lyset er imponerende, med en RA-verdi på 95-99. Dette sikrer et livlig og naturlig lys som viser alle farger vakkert og sprudlende. Uavhengig av situasjonen vil du oppleve høy lyskvalitet.

En fordel med denne møbelspoten er at den er dimbar. Dette gir deg muligheten til å justere lysnivået etter behov eller ønske. Uansett om du vil ha en avslappende atmosfære eller mer intens belysning, kan du enkelt tilpasse belysningen med dimmeren.

Med bruk av LED-lamper av høyeste kvalitet, kan du forvente en lang og pålitelig driftstid på opptil 30 000 timer. Dette betyr minimal reduksjon i lysstyrken over tid. I tillegg er dette produktet utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver og en effektiv kjøling, noe som bidrar til å forlenge levetiden på møbelspoten.

Denne modellen har en varm hvit fargetone (3000K). Denne fargetonen skaper en behagelig og avslappende atmosfære, og bidrar til å skape en koselig stemning. Uansett om du bruker den til å belyse stue, soverom eller et annet rom, vil det varme lyset være perfekt for å skape en hyggelig atmosfære.

Med en høyde på 14,7 mm og en diameter på 68 mm, er denne møbelspoten kompakt og enkel å installere. Hullets størrelse må være 56 mm for enkel montering. Et annet bemerkelsesverdig trekk ved denne modellen er dens IP54-sertifisering. Dette betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten, og derfor kan brukes i forskjellige områder av hjemmet eller kontoret.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Populære tilleggskjøp:
- LEDlife Unni68 dimbar driver - Passer til alle LEDlife møbelspots

Mer informasjon

346,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa
Lysstyrke280 lumens
Spredning60 grader
RA>= 95
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Erstatt25w
Spenning12V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde14,7 mm.
Diameter68 mm.
Hullstørrelse56 mm.
MaterialeAluminium