V-Tac firkantet hagelampe
Svart, 50 cm, IP54, GU10 Fatning, uten lyskilde, 230V

V-Tac firkantet hagelampe er et kraftig og pålitelig lysalternativ som gir maksimal belysning til ethvert område.

Med en maksimal wattforbruk på 35 watt og en GU10 fatning, vil denne hagelampen produsere et kraftig og fokusert lys som er nok til å gi et godt belyst område.

Denne lampen er designet med et stilrent firkantet utseende som vil se godt ut på ethvert område.

Lampen er laget med kvalitetssikre materialer som sikrer langvarig ytelse, og for å styrke kvaliteten ytterligere, er den utstyrt med 3 års produsentgaranti.

I tillegg er dimensjonene 80 x 500 x 80 mm, og lampen har IP54-sertifisering som sikrer at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten.

Alt dette kombinert gjør V-Tac firkantet hagelampe til et pålitelig og effektivt belysningsalternativ som passer perfekt til ethvert område.V-Tac firkantet hagelampe, Svart, 50 cm, IP54, GU10 Fatning, uten lyskilde, 230V

Denne firkantede hagelampen fra V-Tac er designet for å gi et stilig og funksjonelt lys til uteplassen din. Lampen har en svart farge og en størrelse på 50 cm, noe som gjør den perfekt for å belyse hager, terrasser eller inngangspartier.En viktig funksjon ved dette produktet er at det ikke inkluderer en lyskilde. Dette gir deg friheten til å velge den perfekte lyskilden for dine behov. Lampen bruker GU10 fatning, som er kompatibel med maksimalt 35W lyskilde. Vær oppmerksom på at lyskilden må kjøpes separat.For å kunne bruke denne hagelampen må den kobles til en 230V strømkilde. Dette sikrer at lampen får tilstrekkelig kraft til å gi deg den ønskede belysningen.Med en produsentgaranti på 3 år kan du stole på kvaliteten og påliteligheten til denne hagelampen. Det gir deg trygghet i ditt kjøp og viser at V-Tac står bak sitt produkt.Lampens dimensjoner er 80 x 500 x 80 mm, noe som gir en slank og moderne profil når den er montert. Denne kompakte størrelsen gjør at lampen kan plasseres diskret på vegg eller andre overflater.IP54-klassifiseringen gir deg trygghet i bruk av lampen i utendørs miljøer. Den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten, noe som gjør den motstandsdyktig mot vær og vind.V-Tac firkantet hagelampe i svart utførelse er det ideelle valget for deg som ønsker å skape en elegant og funksjonell belysning i uterommet ditt. Med muligheten til å velge din egen lyskilde og en holdbar design, vil denne lampen sørge for at uteplassen din blir lys og innbydende i mange år fremover.Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Bruksanvisning
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

611,00 kr inkl. mva.

  • Svart

På lager.


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
ForbrukMax 35Ww
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 100-240V
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde500 mm.
Bredde80 mm.
Dybde80 mm.
MaterialeAluminium