V-Tac 7W GX53 pære
Samsung LED chip, 230VV-Tac 7W GX53 pære er en imponerende LED-pære som erstatter en 40W-pære. Med en GX53 fatning, er denne pæren enkel å installere og krever 230V forsyning for å fungere optimalt. Med en lysstyrke på 550 lumen, gir denne pæren en høy lysspredning på 200 grader, noe som gir en jevn fordeling av lyset og en imponerende belysningseffekt.

En av de mest imponerende egenskapene til denne pæren er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og er et viktig aspekt å vurdere når du velger en LED-pære. Med en Samsung LED-chip og en produsentgaranti på 5 år, kan du være trygg på at denne pæren vil gi deg lang og pålitelig drift i opptil 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan du forvente at dette produktet vil ha en lang levetid.

Når det gjelder fargetone, kan du velge mellom to forskjellige alternativer: varm hvit (3000K) og nøytral hvit. Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.

Dimensjonene på denne pæren er 35 x Ø75 mm, og den er IP20-klassifisert, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Med sin imponerende lysstyrke, høye lyskvalitet og lang levetid, er V-Tac 7W GX53 pære et utmerket valg for enhver som ser etter en kraftig og pålitelig LED-pære.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

56,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke550 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7w
Erstatt40w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGX53
Høyde35 mm.
Diameter75 mm.
MaterialeTermisk PVC