V-Tac 7W GX53 pære
Samsung LED chip, 230V

V-Tac 7W GX53 pære er en energieffektiv LED-pære som erstatter en tradisjonell 40W pære.

Den gir et høyt lys med 550 lumen og en høy lysspredning på 200 grader, som gjør at lyset fordeles jevnt og gir et naturlig lys.

Den har en Samsung LED chip og 5 års produsent garanti, og den har en levetid opp til 30.000 timer med minimal reduksjon av lysstyrken.

Den leveres også med to fargetoner - varm hvit (3000K) og nøytral hvit - som gir et avslappende miljø eller det perfekte arbeidsmiljøet avhengig av hvilken fargetone som velges.

Den er uten IP-klassifisering, så den er ikke vannbestandig, men den er 35x75mm, noe som gjør den kompakt og lett å installere.

Denne LED-pæren er en flott måte å gå over til mer energieffektive alternativer uten å ofre lyskvaliteten.Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 7W GX53-pæren er utstyrt med en Samsung LED-chip og er designet for å erstatte en 40W-pære. Den er kompatibel med en 230V strømforsyning, og dens lysstyrke på 550 lumen er ideell for en bred lysspredning på 200 grader, noe som gir jevn fordeling av lys i rommet.

Med en høy lyskvalitet og en RA-verdi på 80-85, gir denne pæren et naturlig lys som skånsomt og vakkert viser alle farger i rommet. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov og situasjoner.

Med halvfarget ekspertise, leveres denne pæren med en Samsung LED-chip og en produsentgaranti på 5 år. Den sikrer optimal ytelse og en langvarig driftslevetid på opptil 30 000 timer, samtidig som den opprettholder minimal reduksjon i lysstyrken over tid. Med en pålitelig driver og god kjøleeffekt kan denne pæren forventes å vare lenge.

Fargetone:

Denne pæren tilbyr to valgmuligheter for fargetoner: varm hvit (3000K) og nøytral hvit. Ved å velge varm hvit fargetone, får du en behagelig og avslappende atmosfære som bidrar til å skape en koselig stemning i rommet. Velger du nøytral hvit fargetone, får du det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, uten blå eller gule toner, der opplyste områder virker helt naturlige.

Dimensjoner:

Denne pæren har følgende dimensjoner: 35 mm høyde x 75 mm i diameter.

Denne pæren er IP20-klassifisert, noe som betyr at den ikke er vanntett og bør brukes innendørs.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Lm-80
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

43,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke550 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7w
Erstatt40w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGX53
Høyde35 mm.
Diameter75 mm.
MaterialeTermisk PVC