V-Tac 5W LED globe pære
Karbon filamenter, Ø9,5 cm, ekstra varm hvit, E27

Nydelig LED Globe pære som lyser i en ekstra varm hvit farge (2200K).
Røkt glass og med de nye glødelampene som ga et koselig lys.

Merk at pæren er ekstra varmhvit, så lyset er tydelig gulaktig.5W LED Globe pære med E27 stor fatning - som erstatter 30W.

Denne V-Tac 5W LED globe pæren er designet for å erstatte tradisjonelle 30W pærer og gir dermed betydelige energibesparelser. Med en stor E27 fatning passer den lett inn i de fleste lamper og armaturer. Den er ideell for generell belysning i hjemmet, på kontoret eller i andre steder der jevn belysning er viktig.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 300 lumen gir denne LED pæren tilstrekkelig med lys til de fleste behov. Den har en høy lysspredning på 300 grader som sikrer jevn fordeling av lyset. Dette betyr at det oppnås god belysning i hele rommet, uten noen mørke områder.

Høy lyskvalitet

Med en RA-verdi på 80-85 garanterer denne pæren en høy kvalitet på lyset. Dette betyr at den viser farger på en naturlig og vakker måte. Uansett om du bruker den til å lese, arbeide eller bare lysne opp rommet, vil denne LED pæren sikre at du får god og behagelig belysning.

Ekstra varm hvit fargetone

Denne LED pæren finnes i en ekstra varm hvit fargetone på 2200K. Denne fargetonen gir et koselig og varmt lys, med et uttrykk som minner om gammeldagse glødetrådpærer. Dette gir en unik atmosfære i rommet, perfekt for hyggekvelder eller rom som trenger ekstra varme og komfort.

Dimensjoner

Denne pæren har dimensjonene 138 x Ø95 mm, noe som gjør den passende for de fleste lamper og armaturer. Den har en klassisk form som gjør at den vil se bra ut i ethvert rom, uansett stil eller innredning.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

156,00 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2200K
Lysstyrke300 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Erstatt30w
SpenningsintervallAC: 220-240v, 50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde138 mm.
Diameter95 mm.