V-Tac 5W LED globe pære
Karbon filamenter, Ø9,5 cm, ekstra varm hvit, E27

Nydelig LED Globe pære som lyser i en ekstra varm hvit farge (2200K).
Røkt glass og med de nye glødelampene som ga et koselig lys.

Merk at pæren er ekstra varmhvit, så lyset er tydelig gulaktig.V-Tac 5W LED Globe pære med E27 stor fatning er en fantastisk lyskilde som er utviklet for å erstatte den tradisjonelle 30W pæren. Med en lysstyrke på 300 lumen og en høy lysspredning på 300 grader, gir denne pæren en jevn fordeling av lyset og skaper en behagelig atmosfære i rommet.

Denne pæren har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, noe som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og den vil gi deg en god og avslappende belysning i hjemmet.

Med en fargetone på lyset som finnes i ekstra varm (2200K), gir V-Tac 5W LED Globe pære en tydelig varm skjær i stil med gammeldagse glødetråder. Denne ekstra varme fargetonen gir et koselig og varmt lys som gir uttrykk i stil med gammeldags glødetrådpærer. Du vil føle en nostalgisk følelse når du tenner denne pæren, og den vil gi deg en følelse av ro og fred i hjemmet.

Pæren har dimensjoner på 138 x Ø95 mm, og den er enkel å installere. Med en levetid på opptil 15 000 timer, vil denne pæren gi deg en langvarig og pålitelig belysning i hjemmet. Du vil spare penger og energi ved å bytte ut den tradisjonelle pæren med denne LED-pæren, og den vil gi deg en bedre belysning i hjemmet.

Samlet sett er V-Tac 5W LED Globe pære et fantastisk produkt som vil gi deg en god og avslappende belysning i hjemmet. Med en høy lyskvalitet og en ekstra varm fargetone, vil denne pæren gi deg en nostalgisk følelse og en koselig atmosfære i hjemmet. Med en levetid på opptil 15 000 timer og en enkel installasjon, vil du ha en pålitelig og langvarig belysning i hjemmet ditt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

165,00 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2200K
Lysstyrke300 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Erstatt30w
SpenningsintervallAC: 220-240v, 50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde138 mm.
Diameter95 mm.