88-110 cm akvarie armatur
25W LED, hvit/blå, justerbar

Aqua-extend.88-110cm.25w

25W LED akvarie belysning.

For akvarier mellom 88 til 110 cm.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.
Lyset består av 7000K hvit lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere planteveksten.
Dimensioner: 10,5 cm bred.Introduser akvariearmaturen med 88-110 cm lengde, som er en høypresterende lyskilde som gir optimal belysning til ditt akvarium. Med en effekt på 25W, er denne armaturen spesielt designet for å gi en høy lysstyrke på hele 2000 lumen, som gir en jevn fordeling av lys i akvariet ditt. Dette sikrer at planter og fisk trives og vokser, samt gir en vakker og estetisk belysning som vil løfte hele rommet.


For å sikre en lang og pålitelig drift, er armaturen utstyrt med LED-lys av høyeste kvalitet. Disse er kjent for å ha en betydelig lengre levetid enn tradisjonelle lyskilder, og kan forventes å vare i opptil 50.000 timer. Med minimal reduksjon i lysstyrke og en profesjonell og pålitelig driver, kan du være trygg på at dette produktet vil gi deg langvarig og pålitelig belysning i mange år fremover.


En annen viktig egenskap ved denne armaturen er dens høye lysspredning på 120 grader. Dette gir en jevn og optimal fordeling av lys i hele akvariet, som er spesielt viktig for planter og fisk som trenger jevn og stabil belysning for å trives. Samtidig gir det en vakker og estetisk belysning som vil løfte hele rommet og gi en flott atmosfære.


Selv om akvariearmaturen er en kraftig lyskilde, er den også utstyrt med god kjøling og en beskyttende IP44-klassifisering. Dette betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten, slik at du kan være trygg på at den vil fungere optimalt selv i et fuktig miljø.


Til slutt, denne akvariearmaturen kommer med en integrert lyskilde, som gjør installasjonen enkel og rask. Med en lengde på 88-110 cm, er den perfekt for mellomstore til store akvarier, og vil gi deg en optimal og pålitelig belysning som vil bidra til å skape den perfekte atmosfæren i ditt hjem.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

1 515,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke2000 lumens
Spredning120 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk25w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner