88-110 cm akvarie armatur
25W LED, hvit/blå, justerbar

Aqua-extend.88-110cm.25w

25W LED akvarie belysning.

For akvarier mellom 88 til 110 cm.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.
Lyset består av 7000K hvit lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere planteveksten.
Dimensioner: 10,5 cm bred.Produktbeskrivelse

Denne akvarie armaturen er designet for akvarier som er mellom 88-110 cm i lengde. Med en effekt på 25W er den en energieffektiv løsning for akvariebelysning.

Armaturen må kobles til en 230V strømkilde for å fungere. Den leverer en imponerende lysstyrke på 2000 lumen, noe som gir tilstrekkelig lys for å skape et vakkert og behagelig miljø for dine akvariebeboere.

Med en lysfordeling på 120 grader sikrer armaturen en jevn spredning av lyset over hele akvariet. Dette bidrar til å skape en optimal belysning for ditt akvariums flora og fauna.

LED-ene som brukes i denne armaturen er av høy kvalitet. De lover en lang og pålitelig driftstid på opptil 50.000 timer. Med minimal reduksjon i lysstyrke kan du være trygg på at armaturen vil gi deg den ønskede belysningen i lang tid fremover.

Armaturen kommer med en profesjonell og pålitelig driver, samt god kjøling. Dette bidrar til å forlenge levetiden til produktet og sikre at det fungerer optimalt.

Den har en IP44 klassifisering, noe som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør den egnet for bruk i akvarier hvor det kan være litt fuktighet.

Produktet leveres med en integrert lyskilde, noe som betyr at du ikke trenger å kjøpe ekstra lyskilder separat. Det gjør installasjonen enkel og praktisk.

Med denne akvarie armaturen kan du skape et vakkert og godt belyst akvarium som vil glede både deg og dine akvariebeboere.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

1 104,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 8-10 dager


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke2000 lumens
Spredning120 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk25w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner