7W LED spot
Mattert, 230V, GU10

 Produktet "7W LED spot" er en energieffektiv og stilfull lyskilde med GU10 fatning. For å bruke den må den kobles til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 590 lumen og en høy lysspredning på 120 grader, gir denne LED-spotten en jevn fordeling av lyset. Dette sørger for at lyset er godt fordelt og gir en behagelig og jevn belysning i rommet.

En av de største fordelene med denne LED-spotten er den høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer denne LED-spotten et naturlig lys som viser alle farger vakkert og genuint. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og passer dermed perfekt til både privat og profesjonell bruk.

Denne LED-spotten kommer i varm hvit (3000K) fargetone, som gir en behagelig og avslappende atmosfære. Det varme lyset bidrar til å skape en koselig atmosfære som passer perfekt til både stue, soverom og andre rom hvor man ønsker en avslappende stemning.

Med en størrelse på 60 x Ø50 mm, passer denne LED-spotten perfekt til de fleste lamper og armaturer. Den har en IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig. Dermed kan den brukes innendørs i tørre omgivelser.

Samlet sett er "7W LED spot" en utmerket lyskilde som kombinerer høy lyskvalitet, energieffektivitet og stilfull design. Den er lett å installere og passer perfekt til de fleste rom og belysningsbehov.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

29,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke590 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde60 mm.
Diameter50 mm.
MaterialeABS Plast