6W LED spot
Melkehvit front, dimbar, 230V, GU10

Lyskilden passer til alle vanlige GU10 armaturer og gir en kompakt og stilren løsning. Den 6W LED Spot-lampen er den perfekte løsningen for å få et høykvalitets lys med en høy lysstyrke og god lysspredning.

Lyskilden er dimbar og har en RA-verdi på 80-85 for å sikre et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger.

Med sine dimensjoner på 57 x Ø50 mm er dette en kompakt og stilren løsning som passer til alle vanlige GU10-armaturer.

Lampen er tilgjengelig i to fargetoner, varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K).

Den varme hvite tonen gir en behagelig og avslappende atmosfære, mens den nøytrale hvite tonen gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet.

Dette er lampen for deg som ønsker et høykvalitets lys som er tilgjengelig i flere varianter.Produktbeskrivelse:

Denne 6W LED-spotten med melkehvit front er et flott valg for belysning i hjemmet eller på kontoret. Med sin GU10 fatning kan den enkelt kobles til en 230V strømkilde, noe som gjør installasjonen enkel og praktisk.Med en lysstyrke på 460 lumen og en lysspredning på 120 grader, gir denne LED-spotten en jevn og godt fordelt belysning. Dette betyr at rommet ditt blir godt opplyst uten noen mørke eller skyggefulle områder.En av fordelene med denne LED-spotten er dens høye lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer at lyset viser alle farger vakkert og genuint, og gir deg en naturlig belysning. Med en slik lyskvalitet, oppfyller denne LED-spotten de fleste behov for belysning.En annen flott funksjon ved denne LED-spotten er at den er dimbar. Dette betyr at du kan justere lysstyrken etter dine preferanser og behov. Enten du ønsker en avslappende atmosfære eller et mer effektivt arbeidsmiljø, kan du tilpasse belysningen til dine ønsker.Du kan også velge mellom tre forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K), nøytral hvit (4000K) og kald hvit (6000K). Hver fargetone har sin unike egenskap. Varm hvit gir en behagelig og avslappende atmosfære som bidrar til å skape en koselig stemning. Nøytral hvit er ideell for et effektivt arbeidsmiljø, da lyset er uten blå eller gule toner og gir en naturlig belysning. Kald hvit gir et kaldt lys med et blåaktig skjær, og er ideell for spesielle dekorasjoner, lakkeringshaller eller akvarier.Med dimensjonene 57 x Ø50 mm passer denne LED-spotten godt i de fleste lamper og armaturer. Vær imidlertid oppmerksom på at den har en IP20 rangering og derfor ikke er vannbestandig.Alt i alt er denne 6W LED-spotten med melkehvit front, dimbar, 230V og GU10 fatning et kvalitetsprodukt som sikrer en jevn og god belysning i ulike rom og miljøer.Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

38,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarJa
Lysstyrke460 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde57 mm.
Diameter50 mm.
MaterialePC plast