LEDlife LUX6 LED spot
6W, RA 97, dimbar, 230V, GU10

LEDlife LUX6 LED spot er en 6W GU10 pære med en ekstra høy RA verdi på over 97. Den er dimbar og gir et pent utseende i glass som ser ut som en tradisjonell GU10 pære.

  • Ekstra høy RA-verdi på over 97 – gir fantastisk fargegjengivelse
  • Har utseendet til en tradisjonell GU10-pære
  • Dimbar - kan justeres etter behov for lysstyrke og atmosfære
  • 230V - enkel installasjon og bruk
  • Absolutt toppkvalitet - sikrer lang levetid og pålitelighet

Med LEDlife LUX6 LED spot får du et produkt av høyeste kvalitet som gir eksepsjonell fargegjengivelse og gir et stilig utseende til hjemmet eller arbeidsplassen.



Oppdag den perfekte LED Spotbelysningen

Bring lys inn i din hverdag med LEDlife LUX6 LED spot, en 6W lyspære designet for optimal funksjonalitet og lysstyrke. Denne LED-spotten kommer utstyrt med en GU10 fatning og kobles enkelt til en 230V forsyning, noe som gjør installasjonen smidig og brukervennlig.

Fantastisk Lyskvalitet

Oppnå enestående kvalitet på belysningen med en RA-verdi på 95-99, den høyeste tilgjengelige på markedet. Dette sikrer et levende og naturlig lys som trofast gjengir alle farger for et sprudlende og livfullt utseende. Perfekt for situasjoner hvor lysnøyaktighet er essensielt.

Fleksible Lysalternativer

Med en lysstyrke på 570 lumen og et fokusert lysområde på 36 grader, gir denne LED-spotten et presist og kontrollert lys. Velg mellom to forskjellige fargetoner for å tilpasse belysningen til ethvert rom eller anledning:

  • Varm hvit (3000K): Skap en koselig og avslappende atmosfære som innbyr til hygge med et varmt, innbydende lys.
  • Nøytral hvit (4000K): Perfekt for arbeidsmiljøer, gir et klart og effektivt lys uten forstyrrende blå eller gule toner, og sørger for en naturlig belysning av omgivelsene.

Dimbar Funksjon

Forstå viktigheten av fleksibilitet i belysning og dra nytte av en dimbar funksjon som gir deg full kontroll over lysstyrken, slik at du enkelt kan justere atmosfæren etter behov og anledning.

Levetid og Kvalitet

Ved å integrere LED av høyeste kvalitet og en pålitelig driver, samt avansert kjøling, lover LEDlife LUX6 en lang og sikker drift på opptil 50.000 timer. Nyt konsistensen av god lysstyrke over en lang tidsperiode med minimal reduksjon i ytelse.

Praktisk og Kompakt Design

LEDlife LUX6 LED spot har en kompakt størrelse på 53 x Ø50 mm, som gjør den ideell for en rekke bruksområder hvor plass kan være begrenset, samtidig som den sikrer enkel integrering i de fleste belysningsløsninger.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

52,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarJa
Lysstyrke570 lumens
Spredning36 grader
RA>= 97
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde53 mm.
Diameter50 mm.