LEDlife LUX6 LED spot
6W, RA 97, dimbar, 230V, GU10

LEDlife LUX6 LED spot er en 6W GU10 pære med en ekstra høy RA verdi på over 97. Den er dimbar og gir et pent utseende i glass som ser ut som en tradisjonell GU10 pære.

  • Ekstra høy RA-verdi på over 97 – gir fantastisk fargegjengivelse
  • Har utseendet til en tradisjonell GU10-pære
  • Dimbar - kan justeres etter behov for lysstyrke og atmosfære
  • 230V - enkel installasjon og bruk
  • Absolutt toppkvalitet - sikrer lang levetid og pålitelighet

Med LEDlife LUX6 LED spot får du et produkt av høyeste kvalitet som gir eksepsjonell fargegjengivelse og gir et stilig utseende til hjemmet eller arbeidsplassen.Produktbeskrivelse:

LEDlife LUX6 LED spot er et høykvalitets LED-lys med GU10 fatning. Med en effekt på 6W og behov for 230V strømforsyning, passer denne LED-spoten perfekt for ulike belysningsbehov.

Lysstyrke og fokus:

Med en lysstyrke på 570 lumen og et fokusert lys på 36 grader, gir LEDlife LUX6 et kontrollert lys som lyssetter området effektivt. Uansett om du trenger belysning i hjemmet eller på kontoret, vil denne spoten sikre god belysning.

Lyskvalitet:

LEDlife LUX6 leverer høyeste lyskvalitet med en RA-verdi på 97. Dette sikrer en levende og naturlig lysopplevelse som fremhever alle farger på en vakker og levende måte. Med denne spoten kan du være trygg på at lyskvaliteten er tilstrekkelig selv i de mest krevende situasjoner.

Dimbar:

Denne LED-spoten er dimbar, slik at du kan tilpasse lysstyrken etter behov. Enten du ønsker et sterkt og klart lys, eller en dempet og avslappende atmosfære, kan du enkelt justere lysstyrken for å skape riktig stemning.

Lang levetid:

Ved bruk av LED av høyeste kvalitet, kan du forvente at LEDlife LUX6 har en lang og pålitelig driftstid på opptil 50 000 timer. Du trenger ikke bekymre deg for at lysstyrken reduseres betydelig over tid. I tillegg er LED-spoten utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver, samt god kjøling, som bidrar til å øke produktets levetid.

Fargetone:

LEDlife LUX6 er tilgjengelig i varm hvit fargetone (3000K). Den varme fargetonen skaper en behagelig og avslappende atmosfære. Enten du ønsker å skape en koselig stemning hjemme eller på et hyggelig spisested, vil denne fargetonen bidra til å skape den rette atmosfæren.

Dimensjoner:

LEDlife LUX6 har målene 53 x Ø50 mm, noe som gjør den enkel å installere og passer godt til forskjellige belysningsbehov.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

52,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa
Lysstyrke570 lumens
Spredning36 grader
RA>= 97
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde53 mm.
Diameter50 mm.