LED spot
1W, 230V, GU10

GU10 LED-spot fra LEDlife.LED-spot er en fantastisk belysningsløsning som gir deg høy kvalitet og lang levetid. Med en effektiv 1W LED og GU10 fatning erstatter denne LED-pæren en tradisjonell 10W pære, noe som gir deg en betydelig besparelse på strømregningen. For å kunne bruke LED-spot må den kobles til en 230V forsyning, men når den først er installert vil du oppleve en lysstyrke på 80 lumen og en høy lysspredning på 120 grader som gir en jevn fordeling av lyset.


En annen fordel med LED-spot er at den er laget av LED av høyeste kvalitet som sikrer en lang og sikker drift opp til 30.000 timer. Dette betyr at du kan bruke denne LED-pæren i mange år fremover uten å måtte bekymre deg for å bytte ut den eller oppleve en reduksjon i lysstyrken. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid.


En annen flott funksjon ved LED-spot er at du kan velge mellom tre forskjellige fargetoner: Varm hvit (2700K), Nøytral hvit (4000K) og Kald hvit (6500K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige. Kald hvit gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Denne fargen brukes sjelden i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.


LED-spot er også enkel å installere og har dimensjoner på 54 x Ø50 mm, noe som gjør den enkel å plassere hvor som helst i hjemmet eller på kontoret. Med sin høykvalitets LED og lange levetid, er LED-spot en ideell løsning for alle som ønsker å redusere strømregningen og samtidig få god belysning.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

60,00 kr inkl. mva.

54,00 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6500K
Lysstyrke80 lumens
Spredning120 grader
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Erstatt10w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde54 mm.
Diameter50 mm.