LEDlife MINI3 LED spot
3W, Ø35mm, 230V, GU10

Mini GU10 LED-spot fra LEDlife.

Velg dimbar Ja/Nei.LEDlife MINI3 LED spot er en kraftig og effektiv lyskilde som er utviklet for å erstatte tradisjonelle glødelamper på 25W. Med en effekt på kun 3W og en GU10 fatning, kan du enkelt koble den til en 230V forsyning og nyte godt av den høye lysstyrken på 200 lumen. Det fokuserte lyset med en spredningsvinkel på 45 grader gir deg full kontroll over lyset, og sikrer at det treffer akkurat der du ønsker det.


Med LEDlife MINI3 LED spot får du også en ekstra høy lyskvalitet med en RA-verdi på 85-90. Dette sørger for et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Uansett om du bruker lyset til arbeid eller avslapning, vil du oppleve en lyskvalitet som er tilstrekkelig for de aller fleste behov.


Du kan velge mellom en dimbar og ikke-dimbar variant av LEDlife MINI3 LED spot. Dette gir deg mulighet til å tilpasse lyset etter dine ønsker og behov. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, kan du også være sikker på at produktet vil ha en lang og sikker driftstid på opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, gir deg en lyskilde som vil vare lenge.


LEDlife MINI3 LED spot kommer i en varm hvit fargetone på 2800K. Denne varme fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære, og bidrar til å skape en koselig stemning i rommet. Med dimensjoner på 56 x Ø35 mm passer LEDlife MINI3 LED spot perfekt i alle typer lamper og armaturer.


Med LEDlife MINI3 LED spot får du en pålitelig og kraftig lyskilde som vil gi deg godt lys i lang tid fremover. Med en ekstra høy lyskvalitet og mulighet for dimming, vil du kunne tilpasse lyset etter dine ønsker og behov. Enten du bruker lyset til arbeid eller avslapning, vil du oppleve en lyskvalitet som vil gi deg en behagelig og avslappende atmosfære i rommet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

65,00 kr inkl. mva.

58,50 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Ikke dimbar
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2800K
Lysstyrke200 lumens
Spredning45 grader
RA>= 85
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Erstatt25w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde56 mm.
Diameter35 mm.