V-Tac 6W LED spot
RA 95, 230V, GU10
V-Tac 6W LED Spot - Erstatt 55W med en innovativ og effektiv belysning.


V-Tac 6W LED Spot er den perfekte erstatningen for en tradisjonell 55W spotlampe. Med en GU10 fatning, kan den enkelt kobles til 230V forsyning. Denne LED-spotlampen gir deg en lysstyrke på 400 lumen og et fokusert lys på 38 grader som sikrer et kontrollert lys.


Høyeste lyskvalitet med en RA-verdi på 95-99, som sikrer et levende og naturlig lys som vakkert og sprudlende viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for selv de mest krevende situasjoner, og du kan være sikker på at du får den beste belysningen med denne LED-spotlampen.


Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid.


Du kan velge mellom 3 forskjellige fargetoner: Varm hvit (2700K), Nøytral hvit (4000K) og Kald hvit (6400K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige. Kald hvit gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Denne fargen brukes sjelden i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.


Med dimensjoner på 58 x Ø50 mm og IP20-klassifisering, er denne LED-spotlampen ikke vannbestandig. Det er viktig å merke seg at den ikke må brukes utendørs eller i områder med høy luftfuktighet.


V-Tac 6W LED Spot er den ultimate løsningen for deg som ønsker å ha en innovativ og effektiv belysning. Med en lang levetid og høy lyskvalitet, vil denne LED-spotlampen gi deg den beste belysningen du trenger.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Tuv
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

61,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2700K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarNei
Lysstyrke400 lumens
Spredning38 grader
RA>= 95
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Erstatt55w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde58 mm.
Diameter50 mm.
MaterialeTermisk PVC