V-Tac 6W LED spot
RA 95, 230V, GU10

Vi anbefaler bruk innendørs. V-Tac 6W LED spot er et energieffektivt lys som erstatter tradisjonelle 55 watt halogenlyskilder.

Den er utstyrt med en kraftig driver som sikrer en sikker og pålitelig drift, og er derfor ideell for mange profesjonelle og kommersielle applikasjoner.

Den har en lysstyrke på 400 lumen og et fokusert lys på 38 grader som sikrer et kontrollert lys.

Den har også et høyt lyskvalitetsnivå på RA 95-99 som gir et levende og naturlig lys som viser alle farger vakkert og sprudlende.

Dens høye kvalitets LED-er sikrer en lang og sikker drift opp til 30.000 timer uten merkbar reduksjon i lysstyrke.

Den er utstyrt med tre fargetoner som gir varmt, nøytralt og kaldt lys, og lyset er ikke vannbestandig.

Den kommer i en kompakt dimensjon på 58 x Ø 50 mm og er derfor lett å installere og bruke.Produktinformasjon

V-Tac 6W LED spot er et pålitelig og energieffektivt lysprodukt som passer perfekt til både hjemmet og kontoret. Med en effekt på 6W kan denne LED-spoten erstatte en tradisjonell 55W spot, noe som resulterer i betydelige besparelser på strømregningen.

Egenskaper

Lysstyrke: Med en lysstyrke på 400 lumen og et fokusert lys på 38 grader, gir denne LED-spoten en kontrollert og jevn belysning i rommet.

Lyskvalitet: Med en imponerende RA-verdi på 95-99, sikrer denne spoten et levende og naturlig lys som viser alle farger på en vakker måte. Kvaliteten på lyset er egnet selv for de mest krevende situasjoner.

Lang levetid: Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, har denne spoten en forventet levetid på opptil 30.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrken. Den er utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling for å sikre langvarig drift.

Fargetone

Fargetone: Tilgjengelig i varm hvit (2700K), gir denne spoten en behagelig og avslappende atmosfære med sitt varme lys, som bidrar til å skape en koselig og innbydende stemning.

Spesifikasjoner

Dimensjoner: 58 x Ø50 mm

IP-klassifisering: IP20 (ikke vannbestandig)

Med sin høye lyskvalitet, energieffektivitet og pålitelige ytelse, er V-Tac 6W LED spot et ideelt valg for deg som ønsker en belysningsløsning av høy kvalitet og lang levetid. Med et fokus på detaljer og bruk av materialer av god kvalitet, er denne LED-spoten et pålitelig valg for ethvert rom. Optimalisert for både hjemme- og kontorbruk, gir den den rette belysningen og atmosfæren du trenger.Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- TÜV-sertifikat
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

61,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2700K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarNei
Lysstyrke400 lumens
Spredning38 grader
RA>= 95
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Erstatt55w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde58 mm.
Diameter50 mm.
MaterialeTermisk PVC