V-Tac 3,5W RGB LED pære
Med RF fjernkontroll, GU10

Smart RGB GU10 pære med fjernkontroll, hvor du kan endre farge.
Man kan også dimme via medfølgende fjernkontroll.

Pæren kan også lyse varm hvit.V-Tac 3,5W RGB LED pære er en fantastisk investering for alle som ønsker en energieffektiv og kraftig lyskilde. Med en GU10 fatning, er denne pæren enkel å installere og må kobles til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 300 lumen og en høy lysspredning på 110 grader, gir pæren en jevn fordeling av lys som vil lyse opp ethvert rom eller område.


En av de mest imponerende egenskapene til V-Tac 3,5W RGB LED pære er dens høye lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer en naturlig belysning som viser alle farger vakkert og genuint. Uansett om du bruker pæren til å belyse arbeidsområdet ditt, eller som stemningsbelysning i stuen, vil du være fornøyd med kvaliteten på lyset.


Pæren er også dimbar, slik at du kan justere lysstyrken etter behov. Dette gjør den ideell for å skape en avslappende atmosfære eller for å lyse opp et område med høyere krav til belysning. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid.


Med dimensjoner på 57 x Ø50 mm, er V-Tac 3,5W RGB LED pære en kompakt og praktisk lyskilde som passer inn i de fleste lamper og armaturer. Det er viktig å merke seg at denne pæren har en IP20-rating, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og bør ikke brukes i områder med høy fuktighet.


Alt i alt er V-Tac 3,5W RGB LED pære et flott produkt som vil gi deg en fantastisk belysning i hjemmet ditt. Med høy lyskvalitet, dimbar funksjonalitet og en lang levetid, er det en investering som vil betale seg over tid.


Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

134,00 kr inkl. mva.

  • Varm hvit + RGB
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvid + RGB
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa
Lysstyrke300 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3,5w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde57 mm.
Diameter50 mm.