V-Tac 3,5W RGB LED pære
Med RF fjernkontroll, GU10

Smart RGB GU10 pære med fjernkontroll, hvor du kan endre farge.
Man kan også dimme via medfølgende fjernkontroll.

Pæren kan også lyse varm hvit.Data om produktet:

V-Tac 3,5W RGB LED pære er en allsidig og energieffektiv lyskilde som vil gi deg muligheten til å skape forskjellige atmosfærer og stemninger i rommet ditt. Med en spesiell RF fjernkontroll kan du enkelt endre fargen på lyset etter dine preferanser og behov.

Denne LED-pæren har en effekt på 3,5W og passer til GU10 fatning. Den må kobles til en 230V forsyning for å fungere skikkelig. Pæren har en imponerende lysstyrke på 300 lumen, som betyr at den vil gi deg tilstrekkelig belysning i rommet.

En av de mest attraktive funksjonene ved denne LED-pæren er dens høye lysspredning på 110 grader. Dette bidrar til å gi en jevn fordeling av lyset, slik at du får en balansert belysning i hele rommet. Med en lyskvalitet på RA-verdi på 80-85, kan du være sikker på at fargene blir vakkert og naturlig representert.

En annen fordel med denne V-Tac LED-pæren er dens dimbare funksjon. Dette betyr at du kan justere lysstyrken etter behov, og dermed skape forskjellige belysningsnivåer og atmosfærer i rommet.

Denne LED-pæren er laget av høykvalitets LED-chips som sikrer en lang og pålitelig drift. Den har også en forventet levetid på opptil 30.000 timer, noe som betyr at den vil vare i mange år uten å miste betydelig lysstyrke. Den er også utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver samt god kjøling for å sikre optimal ytelse og levetid.

V-Tac 3,5W RGB LED-pære har en kompakt størrelse på 57 x Ø50 mm, noe som gjør den enkel å installere i forskjellige lamper og armaturer. Imidlertid er det viktig å merke seg at den har en IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor ikke egnet for bruk i fuktige områder som bad eller utendørs.

Samlet sett er V-Tac 3,5W RGB LED pære et pålitelig og energieffektivt valg for de som ønsker å transformere belysningen i rommet med forskjellige farger og lysnivåer. Med sin gode lysstyrke, høye lyskvalitet og dimbare funksjon, vil denne LED-pæren gi deg muligheten til å skape den perfekte atmosfæren og stemningen for ethvert behov.


Dokumenter og attester:
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

142,00 kr inkl. mva.

  • RGB + Varm Hvit
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGB + Varm Hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa
Lysstyrke300 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3,5w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde57 mm.
Diameter50 mm.