LEDlife TRI3 LED spot
3W, GU10

GU10 LED-spot fra LEDlife.

Velg dimbar Ja/Nei.LEDlife TRI3 LED spot - for energieffektiv og pålitelig belysning.


LEDlife TRI3 LED spot er en belysningsløsning som er utviklet for å gi en effektiv og pålitelig lyskilde til ditt hjem eller arbeidsplass. Med en effekt på 3W og GU10 fatning, erstatter denne LED-lampen en 40W glødepære, noe som betyr at du kan spare opptil 90% av strømforbruket ditt.


Lysstyrken på 255 lumen og den fokuserte lysstrålen på 45 grader gjør at du kan kontrollere belysningen og skape en stemningsfull atmosfære. Du kan velge mellom en dimbar eller ikke-dimbar versjon av LEDlife TRI3 LED spot, avhengig av dine spesifikke behov.


Med LED av høyeste kvalitet og en profesjonell og pålitelig driver, kan du forvente at dette produktet vil ha en lang levetid på opptil 50.000 timer. Dette betyr minimal reduksjon i lysstyrke over tid, noe som sikrer at du vil ha en pålitelig og effektiv belysningsløsning i mange år fremover.


Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner, varm hvit (2800K) og kald hvit (6000K), som vil gi deg ulike stemninger og atmosfærer. Varm hvit gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Kald hvit gir et mer klinisk lys med et klart blåaktig skjær, som er populært for spesielle formål som lakkeringshaller, akvarier og dekorative belysningsprosjekter.


Med dimensjoner på 58 x Ø50 mm, er LEDlife TRI3 LED spot en kompakt og enkel belysningsløsning som passer godt inn i de fleste miljøer. Enten du trenger belysning til ditt hjem, kontor eller butikk, vil LEDlife TRI3 LED spot gi deg en effektiv og pålitelig lyskilde som vil spare deg for både tid og penger på lang sikt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

113,00 kr inkl. mva.

101,70 kr  ved kjøp av 10+

  • 230V
  • 12V
  • Varm
  • Kald
  • Ikke dimbar
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2800K
Kald hvit lysfarge6000K
Lysstyrke255 lumens
Spredning45 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Erstatt40w
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde58 mm.
Diameter50 mm.