Restsalg: V-Tac 4,5W Smart Home LED spot
Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, 230V, GU10

4.5W LED pære kompatibel med både Amazon Alexa og Google Home.

Du kan styre lys og farge ved at tale til dit Amazon Alexa eller Google Home anlæg.Dette produktet benytter Tuya/Smart life.
Tuya er en av de største innenfor Smart home og er registrert på Amerikanske NASDAQ. Med Tuya er du sikret den beste løsningen basert på framtidens clousløsning og med integrasjon til Google home og Alexa.

Oppgrader belysningen i hjemmet ditt med den smarte og energieffektive V-Tac 4,5W LED-spoten! Med sin GU10-fatning kan den enkelt erstatte en 35W halogenpære, og med et lavt strømforbruk på 4,5W vil den hjelpe deg å spare penger på strømregningen.


For å bruke lampen, må den kobles til en 230V strømkilde. Men når den først er i gang, vil den gi deg en lysstyrke på 360 lumen og en bred lysspredning på 100 grader. Dette gir en jevn fordeling av lyset, og sikrer at hele rommet blir godt opplyst.


Men det er ikke bare lysstyrken som gjør V-Tac LED-spoten til et flott valg for hjemmet ditt. Den har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer at lyset gir en naturlig gjengivelse av alle farger, og gir et vakkert og genuint utseende til rommet.


V-Tac 4,5W LED-spoten er også dimbar via Smart Home. Dette betyr at du kan justere lysstyrken etter behov ved hjelp av en kompatibel smarthus-styring. Dessverre er det ikke mulig å dimme lampen via en vanlig veggbryter.


Lampen finnes i to forskjellige fargetemperaturer: 2700K og 6500K. Dette betyr at du kan velge mellom en varm og koselig atmosfære eller en kjøligere, mer energisk belysning.


Med dimensjoner på 71 x Ø50 mm, passer V-Tac LED-spoten perfekt i de fleste lamper og armaturer. Men vær oppmerksom på at den har en IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig og bør ikke brukes i fuktige omgivelser.


Så hvis du vil oppgradere belysningen i hjemmet ditt med en smart og energieffektiv LED-spot, er V-Tac 4,5W den perfekte løsningen for deg!

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

-60%

257,00 kr inkl. mva.

102,80 kr inkl. mva.

  • Fra varm til kald
  • Via Smart Home

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Kald hvit lysfarge6500K
DimbarJa
Lysstyrke360 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk4,5w
Erstatt35w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde71 mm.
Diameter50 mm.