1,5W LED spot
Mælkehvit front, 230V, GU10
Denne 1,5W LED-spotten med GU10 fatning er en ideell løsning for å gi rommet ditt den perfekte belysningen. Med en lysstyrke på 125 lumen vil denne LED-spotten gi deg mer enn nok lys til å lyse opp rommet ditt. Den høye lysspredningen på 120 grader gir en jevn fordeling av lyset og sikrer at hele rommet blir opplyst.

Denne LED-spotten er også utstyrt med høy lyskvalitet, med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og gir deg en belysning som vil få rommet ditt til å skinne.

Du kan også velge mellom to forskjellige fargetoner: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit (4000K). En varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. En nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, og lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.

Med dimensjoner på 59 x Ø50 mm, er denne LED-spotten enkel å montere og installere. Den er også IP20-klassifisert, som betyr at den ikke er vannbestandig. Derfor bør denne LED-spotten ikke brukes i våte eller fuktige områder.

Alt i alt er denne 1,5W LED-spotten med GU10 fatning en flott belysningsløsning for å gi rommet ditt den perfekte belysningen. Med høy lyskvalitet og to forskjellige fargetoner å velge mellom, vil denne LED-spotten helt sikkert tilfredsstille dine belysningsbehov.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

24,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke125 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1.5w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde59 mm.
Diameter50 mm.