V-Tac mini LED spot
2W, Ø35 mm, 230V, mini GU10

Mini GU10 LED-spot fra V-Tac.V-Tac mini LED spot er en innovativ og effektiv lyskilde som vil forbedre belysningen i ethvert rom. Med en kraftig 2W LED og GU10 fatning, erstatter denne lille kraftpakken en tradisjonell 15W lyskilde og gir en lysstyrke på 180 lumen. Dette sikrer en kraftig og fokusert lysstråle med en spredning på 38 grader, som gir et kontrollert lys og en optimal belysning.


Med en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, er dette lyset naturlig og vakkert og viser alle farger på en genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for alle behov og sikrer en behagelig og avslappende atmosfære eller det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Med Samsung LED chip og 5 års produsentgaranti, kan du være trygg på at dette produktet vil gi deg enestående belysning i mange år.


V-Tac mini LED spot er tilgjengelig i to fargetoner, varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K), slik at du kan velge det lyset som passer best for dine behov. Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære og bidrar til å skape en koselig atmosfære, mens nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.


Med dimensjoner på 50 x Ø35 mm og IP20 rating, er denne lille lyskilden ideell for bruk i hjemmet eller på kontoret. Den er ikke vannbestandig, så den bør ikke brukes i fuktige omgivelser. Men med sin kompakte størrelse og høye effektivitet, er V-Tac mini LED spot et smart valg for alle som ønsker å forbedre belysningen i sine omgivelser.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

78,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke180 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Erstatt15w
Spenning230V
SpenningsintervallAC/DC: 12V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde50 mm.
Diameter35 mm.