7W LED spot
Keramisk, 230V, GU10Produktet "7W LED spot" er en innovativ og energieffektiv lyskilde som er ideell for bruk i både private og offentlige områder. Med en GU10 fatning og behov for 230V forsyning, er dette enkel å installere og bruke.


Med en lysstyrke på 630 lumen og en høy lysspredning på 120 grader, er dette produktet perfekt for å gi en jevn fordeling av lyset i rommet. Den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85 sikrer at lyset viser alle farger på en vakker og genuin måte. Dette gjør den tilstrekkelig for de aller fleste behov.


Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, kan man forvente en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette er takket være den profesjonelle og pålitelige driveren og god kjøling, noe som gir produktet en lang levetid.


Produktet kommer i en varm hvit fargetone på 2700K, som gir en behagelig og avslappende atmosfære. Det varme lyset bidrar til å skape en koselig atmosfære i rommet, noe som gjør det perfekt for bruk i hjemmet, hoteller, restauranter og andre offentlige steder.


Med dimensjoner på 55 x Ø50 mm og IP20-klassifisering, er produktet ikke vannbestandig og bør brukes innendørs. Denne LED-spotten er en perfekt erstatning for tradisjonelle halogenlamper og er et miljøvennlig alternativ for belysning. Med sin energieffektive teknologi og lange levetid, vil dette produktet spare deg for både tid og penger på lang sikt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

93,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
Lysstyrke630 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde55 mm.
Diameter50 mm.