1W LED pære
G45, kompakt, E27Denne 1W LED-pæren har en stor E27 fatning som enkelt kan kobles til en 230V strømkilde. Med en lysstyrke på 90 lumen og en imponerende lysspredning på 270 grader, gir denne pæren en jevn fordeling av lys i rommet.

Det som virkelig skiller denne LED-pæren ut fra andre er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette betyr at du får en lyskvalitet som er tilstrekkelig for de aller fleste behov, enten det er til hjemmebruk eller i profesjonelle miljøer.

En annen flott funksjon ved denne LED-pæren er muligheten til å velge mellom tre forskjellige fargetoner. Du kan velge mellom varm hvit (3000K), nøytral hvit (4000K) og kald hvit (6000K). Hver fargetone har sin spesielle atmosfære.

Varm hvit fargetone skaper en behagelig og avslappende atmosfære, og bidrar til å skape en koselig stemning. Den er perfekt for å nyte et varmt og behagelig lys.

Nøytral hvit fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, noe som gjør at opplyste motiver virker helt naturlige.

Kald hvit fargetone gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Denne fargen brukes sjelden i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.

Med dimensjoner på 82 x Ø45 mm passer denne kompakte LED-pæren perfekt i de fleste lamper og armaturer. Den gir en imponerende belysningseffekt samtidig som den tar minimalt med plass.

Uansett om du trenger belysning til hjemmet ditt, kontoret ditt eller andre steder, er denne 1W LED-pæren med E27 fatning et utmerket valg. Med sin høye lyskvalitet, valgmuligheten mellom tre fargetoner og kompakte dimensjoner, er denne pæren et pålitelig og energieffektivt alternativ.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

20,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke90 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde82 mm.
Diameter45 mm.