2W LED pære
A60, karbon filamenter, rav farget glas, ekstra varm, E27

Denne 2W LED pæren er et kraftig, energieffektivt og pålitelig alternativ som erstatter den tradisjonelle 15W glødetrådpæren.

Pæren har en lysstyrke på 210 lumen og en lysfordeling på 270 grader, som gir et jevnt lys som fordeler seg uten skarpe kontraster.

Lyskvaliteten er høy med en RA-verdi på 80-85, som gir et naturlig lys som vakkert viser alle farger.

Videre er det to forskjellige fargetoner å velge mellom, en ekstra varm som gir et varmt skjær à la gammeldagse glødetråder eller ekstra varm hvit som gir et koselig og varmt lys.

Pæren er også utstyrt med E27 stor fatning, som passer til de fleste lamper.

Med dimensjoner på 106 x Ø60 mm er denne pæren enkel å installere og lar deg nyte godt av et energieffektivt og kvalitetsrikt lys.2W LED pære, A60, karbon filamenter, rav farget glas, ekstra varm, E27

Dette produktet er en LED-pære med en effekt på 2W og en E27 stor fatning. Denne pæren er designet for å erstatte en tradisjonell 15W glødepære. Pæren må kobles til en 230V strømkilde.

Denne LED-pæren har en lysstyrke på 210 lumen, noe som gir et klart og godt lys. Den har også en høy lysspredning på 270 grader, som sikrer en jevn fordeling av lyset i rommet. Dette er ideelt for å skape en god belysning i forskjellige rom og miljøer.

En viktig faktor i lyskvaliteten er en høy RA-verdi, som i dette tilfellet er mellom 80 og 85. Dette betyr at lyset er i stand til å vise alle farger på en naturlig og vakker måte. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov.

Pæren kommer i en ekstra varm fargetone, med en temperatur på 2400K. Dette gir et koselig og varmt lys, som minner om de gamle glødetrådpærene. Denne fargetonen skaper en behagelig atmosfære og er ideell for bruk i rom hvor man ønsker en intime og hyggelig belysning.

Med dimensjonene 106 x Ø60 mm er denne LED-pæren kompakt og enkel å installere. Den passer perfekt i standard lamper og lysarmaturer som er designet for E27-fatning.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

43,00 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2400K
DimbarNei
Lysstyrke210 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Erstatt15w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde106 mm.
Diameter60 mm.
MaterialeGlass