2W LED pære
A60, karbon filamenter, rav farget glas, ekstra varm, E27Denne 2W LED-pæren med E27 stor fatning er et utmerket alternativ for å erstatte en 15W glødepære. Den må kobles til en 230V forsyning, og har en lysstyrke på 210 lumen. En av de mest imponerende funksjonene er den høye lysspredningen på 270 grader, noe som gir en jevn fordeling av lyset i rommet. Dette fører til at hver eneste krok blir belyst med samme intensitet, og skaper en behagelig og avslappende atmosfære.


En annen fordel med denne LED-pæren er dens høye lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og gjør det enkelt å skape en koselig og behagelig stemning i ethvert rom.


En av de mest interessante funksjonene ved denne LED-pæren er dens fargetone på lyset. Den finnes i to varianter: ekstra varm (2400K) og ekstra varm hvit. Den ekstra varme fargetonen gir et tydelig varmt skjær i stil med gammeldagse glødetråder, og gir et ekstra koselig og varmt lys i rommet. På den annen side gir den ekstra varme hvite varianten et uttrykk som er i stil med gammeldags glødetrådpærer, og skaper en sofistikert og elegant atmosfære.


Når det gjelder dimensjonene, er denne LED-pæren 106 x Ø60 mm. Dette gjør den enkel å installere i de fleste lamper og lysarmaturer, og gir deg muligheten til å oppgradere belysningen i ethvert rom på en enkel og kostnadseffektiv måte.


Alt i alt er denne 2W LED-pæren med E27 stor fatning et utmerket valg for de som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet sitt. Med sin høye lyskvalitet, jevne lysspredning og varme fargetoner, vil den skape en koselig og avslappende atmosfære i ethvert rom.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

43,00 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2400K
DimbarNei
Lysstyrke210 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Erstatt15w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde106 mm.
Diameter60 mm.
MaterialeGlass