V-Tac 3W LED Sterinlys pære
B35, E14, 230V

V-Tac 3W LED Sterinlys pære er et energieffektivt og miljøvennlig alternativ til tradisjonelle glødepærer.

Pæren er utformet med en liten E14 fatning og en maksimal wattstyrke på 3W.

Den har en høy lysstyrke på 250 lumens, noe som gjør den til et godt alternativ for mindre rom.

Pæren har en høy lysspredning på 200 grader, noe som gir et jevnt og naturlig lys som er tilstrekkelig for de fleste behov.

Fargetonen er varmhvit (2700K), noe som gir en avslappende og koselig atmosfære.

Pæren har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, noe som sikrer et naturlig lys som genuint viser alle farger.

Dimensjonene er 107 x Ø38 mm.

Denne LED-pæren er et energieffektivt og miljøvennlig alternativ som gir deg et vakkert lys som avslutter å skape en koselig atmosfære.Data om produktet:

V-Tac 3W LED Sterinlys pære er en Mignon pære med E14 liten fatning. Den er designet for å erstatte en tradisjonell 25W pære, noe som gjør den ekstremt energieffektiv. Pæren kan kobles til en standard 230V strømforsyning eller en ballast, og er derfor enkel å installere i ulike typer lamper og armaturer.

Med en lysstyrke på 250 lumen, gir denne pæren rikelig med lys til å lyse opp rommet. Den har også en lysspredning på imponerende 200 grader, noe som sikrer en jevn fordeling av lyset uten mørke områder. Dette gjør at du kan nyte klart og behagelig lys uansett hvor du befinner deg i rommet.

Lyskvaliteten er også av høy standard, med en høy RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset viser farger nøyaktig og naturlig, slik at alle detaljer og nyanser blir tydelige. Du kan derfor være trygg på at fargene på dine eiendeler eller omgivelser blir gjengitt på best mulig måte.

Fargetone på lyset:

Denne pæren er tilgjengelig i varm hvit (2700K). Den varme fargetonen skaper en behagelig og avslappende atmosfære. Lyset er mykt og behagelig, og bidrar til å skape en koselig stemning. Dette gjør det perfekt for å bruke i soverom, stuer eller andre områder hvor du ønsker å skape en avslappende atmosfære.

Dimensjoner:

Pærens dimensjoner er 107 x Ø38 mm, noe som gjør den kompakt og allsidig. Denne størrelsen gjør at den passer godt inn i ulike typer lamper og armaturer, og kan enkelt byttes ut med eksisterende pærer. Den slanke designen gjør også at den ser elegant ut og ikke tar opp mye plass.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

26,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Lysstyrke250 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Erstatt25w
Spenning230V / Ballast
SpenningsintervallAC: 220-240V,50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde107 mm.
Diameter38 mm.