V-Tac 3W LED Sterinlys pære
B35, E14, 230V
Med V-Tac 3W LED Sterinlys pære får du en energieffektiv løsning som gir deg alt du ønsker deg fra et tradisjonelt stearinlys, uten å måtte bekymre deg for brannfare eller kort levetid. Denne pæren har en liten E14 fatning og en effekt på 3W, men er likevel i stand til å erstatte en 25W pære. Dette betyr at du kan nyte en lyssterk belysning, samtidig som du sparer penger på strømregningen.


For å bruke denne pæren må du koble den til en 230V ballast forsyning, som vil sørge for at den fungerer optimalt. Med en lysstyrke på 250 lumen og en høy lysspredning på 200 grader, vil du få en jevn fordeling av lyset som dekker store områder. Den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85 sikrer at alle farger vises på en naturlig og vakker måte, som gir en autentisk belysning som vil passe til de fleste behov.


V-Tac 3W LED Sterinlys pære kommer i en varm hvit fargetone på 2700K, som gir en behagelig og avslappende atmosfære. Den varme fargetonen bidrar til å skape en koselig atmosfære som er perfekt for avslapping eller romantiske kvelder. Med dimensjoner på 107 x Ø38 mm vil denne pæren passe perfekt inn i de fleste lysarmaturer, og vil gi deg en pålitelig og energieffektiv belysning som vil vare i lang tid.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

26,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Lysstyrke250 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Erstatt25w
Spenning230V / Ballast
SpenningsintervallAC: 220-240V,50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde107 mm.
Diameter38 mm.