LEDlife LUX5 LED spotpære
4,5W, dimbar, RA 95, 12V, MR16 / GU5.3

12V AC/DC.

Dimbar MR16 / GU5.3 LED-spot fra LEDlife.

Bra linse som gir et høi spredning.LEDlife LUX5 LED spotpære er en høykvalitets belysningsløsning som vil gi deg et fantastisk lys i hjemmet eller på arbeidsplassen. Med en effekt på 4,5W og en MR16 / GU5.3 fatning, kan den erstatte en 65W tradisjonell pære. Dette betyr at du vil kunne nyte den samme lysstyrken, men på en mer energieffektiv måte.


For å bruke LEDlife LUX5 LED spotpære, trenger du en 12V forsyning. Det er viktig å merke seg at denne pæren ikke er kompatibel med en vanlig 230V strømforsyning. Når den er koblet til en 12V forsyning, vil du oppleve en lysstyrke på 500 lumen og en lysspredning på 60 grader. Dette vil gi deg en jevn belysning i rommet.


Det som skiller LEDlife LUX5 LED spotpære fra andre LED-pærer på markedet, er den høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 95-99, vil du kunne nyte et levende og naturlig lys som viser alle farger på en vakker og sprudlende måte. Dette gjør det til en ideell løsning for krevende situasjoner, for eksempel i butikker eller på gallerier.


En annen stor fordel med LEDlife LUX5 LED spotpære er at den er dimbar. Dette betyr at du kan justere lysstyrken etter behov, og skape den perfekte stemningen i rommet. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette betyr at du vil kunne nyte den samme høye kvaliteten på lys i mange år fremover.


LEDlife LUX5 LED spotpære er tilgjengelig i en varm hvit fargetone på 2800K. Dette gir en behagelig og avslappende atmosfære, som vil skape en koselig stemning i rommet. Med dimensjoner på 52 x Ø50 mm, vil det være enkelt å installere pæren i en rekke forskjellige lamper.


Til slutt er det verdt å merke seg at LEDlife LUX5 LED spotpære er designet for å ha en lang levetid. Med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid. Dette betyr at du vil kunne nyte det fantastiske lyset i mange år fremover, og samtidig spare penger på strømregningen.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

147,00 kr inkl. mva.

132,30 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2800K
Lysstyrke500 lumens
Spredning60 grader
RA>= 95
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4,5w
Erstatt65w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelMR16
Høyde52 mm.
Diameter50 mm.