LEDlife KAPPA3
3W, varm hvit, dimbar, 230V, G9

Sterk dimbar G9 pære med COB LED.LEDlife KAPPA3 er en kraftig og energieffektiv LED-pære med en G9 fatning. Med en effekt på 3W, erstatter denne LED-pæren hele 28W, noe som betyr at du kan spare mye penger på strømregningen din. For å koble denne LED-pæren til strømforsyningen, trenger du en 230V forsyning.


Med en lysstyrke på 275 lumen og en høy lysspredning på 360 grader, gir denne LED-pæren en jevn fordeling av lyset i hele rommet. Lyskvaliteten er også av høyeste kvalitet, med en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette gjør denne LED-pæren tilstrekkelig for de aller fleste behov.


En annen fantastisk funksjon i LEDlife KAPPA3 er at den er dimbar. Dette betyr at du kan justere lysstyrken etter behov og skape forskjellige atmosfærer i rommet. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man også en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan dette produktet forventes å ha en lang levetid.


LEDlife KAPPA3 kommer i en varm hvit fargetone på 2800K. Dette gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Med dimensjoner på 57 x Ø16 mm, er denne LED-pæren enkel å installere og passer perfekt til de fleste lamper og belysningsarmaturer.


I sum er LEDlife KAPPA3 en kraftig og energieffektiv LED-pære med høy lyskvalitet og jevn fordeling av lyset. Med muligheten til å justere lysstyrken, er denne LED-pæren perfekt for å skape forskjellige atmosfærer i rommet. Med en lang og sikker driftstid, kan du være trygg på at denne LED-pæren vil vare i mange år fremover.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

100,00 kr inkl. mva.

90,00 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2800K
Lysstyrke275 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Erstatt28w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelG9
Høyde57 mm.
Diameter16 mm.