V-Tac vegg/ taklampe LED exit skilt
2W, Samsung LED chip, 140 lumens

Et evakueringsskilt med belysning er nyttig på alle steder der du raskt må finne nødutgangen ved hjelp av et nødutgangsskilt. I mange bygninger er det et lovkrav at det foreligger en evakueringsplan, og i disse tilfellene er det en fordel at han har et evakueringsveiskilt med LED-belysning.


Et NI-Cd 4.8V, 600 mAH batteri er inkludert, som lyser i 3 timer og deretter trenger lading i 12 timer.


4 piktogrammer inkludert.Produktbeskrivelse

Denne vegg- / taklampen fra V-Tac er et LED exit skilt med en effekt på 2W. Lampen må kobles til en 230V strømkilde for å fungere, og den har en lysstyrke på 140 lumen. Med en Samsung LED-chip og 3 års produsentgaranti er dette et pålitelig og holdbart produkt.

Lampen er tilgjengelig i kald hvit farge (6000K). Kald hvit gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Mens denne fargen brukes sjelden i Skandinavia, er den populær i lakkeringshaller, akvarier og spesielle dekorasjoner.

Med dimensjoner på 380 x 51 x 195 mm passer denne lampen godt både på vegger og tak. Den har IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vanntett. Lampen kommer med en integrert lyskilde, slik at det ikke er nødvendig med eksterne pærer.

Dette exit-skiltet fra V-Tac er et pålitelig, effektivt og stilfullt valg for belysning av nødutganger og evakueringsruter. Med Samsung LED-chipen og produsentens 3-års garanti er du sikret lang holdbarhet og pålitelighet.


Dokumenter og attester:
- Bruksanvisning
- Ies
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

875,00 kr inkl. mva.

  • Kald
  • Ikke dimbar

Sendes innen 15-17 dager


Dataark

Lys
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke140 lumens
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde51 mm.
Bredde380 mm.
Dybde195 mm.