V-Tac vegg/ taklampe LED exit skilt
2W, Samsung LED chip, 140 lumens

Et evakueringsskilt med belysning er nyttig på alle steder der du raskt må finne nødutgangen ved hjelp av et nødutgangsskilt. I mange bygninger er det et lovkrav at det foreligger en evakueringsplan, og i disse tilfellene er det en fordel at han har et evakueringsveiskilt med LED-belysning.


Et NI-Cd 4.8V, 600 mAH batteri er inkludert, som lyser i 3 timer og deretter trenger lading i 12 timer.


4 piktogrammer inkludert.V-Tac vegg/taklampe LED exit skilt er en utmerket løsning for å sikre at dine besøkende og ansatte raskt og enkelt kan finne utgangen i nødsituasjoner. Denne lampen er utstyrt med en Samsung LED-chip, som gir en lysstyrke på hele 140 lumen. Med en effekt på kun 2W er den også svært energieffektiv.


For å bruke denne lampen må den kobles til en 230V strømforsyning. Den kommer med en 3 års produsentgaranti, så du kan være trygg på at den vil gi deg pålitelig ytelse i lang tid fremover.


V-Tac vegg/taklampe LED exit skilt kommer i en kald hvit farge på 6000K. Dette gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Selv om denne fargen sjelden brukes i Skandinavia, er den populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.


Lampen har dimensjoner på 380 x 51 x 195 mm, og den er ikke vannbestandig med en IP20-rating. Den har en integrert lyskilde, og den kan monteres på vegger eller tak for å gi deg en pålitelig og synlig utgang i nødsituasjoner.


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Ies
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

944,00 kr inkl. mva.

  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke140 lumens
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde51 mm.
Bredde380 mm.
Dybde195 mm.